Η ζωή της άλλης: Η αντίδραση που απογοητεύει
Media

Η ζωή της άλλης: Η αντίδραση που απογοητεύει

Η Ξένια στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης τα βάζει με τη Βάσω, που προχώρησε στη μήνυση και έστειλε τη γιαγιά της στη φυλακή.

Ο Φάνης προσπαθεί να μεταπείσει τον Μάνο από την απόφαση να ομολογήσει. Η Μαίρη επισκέπτεται τη Βάσω και της ζητάει να εξαιρέσει τον Μάνο από τη δίκη, καθώς έχει σαφέστατα μετανιώσει για τις πράξεις του. Η Βάσω δεν θέλει ούτε να το συζητήσει. Ο Στάθης φλερτάρει έντονα την Αμάντα και αυτή ενδίδει. Η Ξένια επισκέπτεται την Κάτια στη φυλακή...

Η Ξένια αντιδρά στην κριτική της Ελπίδας που απορεί γιατί δεν υποστηρίζει τους γονείς της. Αργότερα και ο Στέφανος θα την κοντράρει πάνω στο ίδιο θέμα. Ο Μάνος ανακοινώνει στον Φάνη ότι θα ομολογήσει. Η Έλενα πιέζει τον γιο της να πάρει την εταιρία στα χέρια του, για να την σώσει, ενώ η Μαίρη παρακαλάει τη Βάσω να λυπηθούν τον Μάνο.

Η Αμάντα αρχίζει να υποκύπτει στη γοητεία του Στάθη... Η Ξένια ανοίγεται στον Στέφανο λέγοντάς του ότι τον αγαπάει και περιμένει πολλά από τη σχέση τους, αλλά η αντίδρασή του την απογοητεύει. Ο Μάνος και η Κάτια συζητούν ποιος απ' τους δύο θα πάρει επάνω του την ευθύνη και ποιος θα αφεθεί ελεύθερος. Ο Ηλίας με τη Βάσω συζητούν τις συνέπειες, που έχει η μήνυση στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο Χάρης κάνει μια κίνηση που σκλαβώνει την Ελπίδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved