Η ζωή της άλλης: Η Κάτια λαμβάνει ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα και ταράζεται πολύ
Media

Η ζωή της άλλης: Η Κάτια λαμβάνει ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα και ταράζεται πολύ

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, ο ανακριτής πιέζει την Ξένια αναζητώντας στοιχεία για την υπόθεση.

Αυτή κρύβει την ύπαρξη του πιστοποιητικού. Το ίδιο κάνει και με τον Στέφανο, που τα παίρνει γιατί δεν τον εμπιστεύεται. Ο Ηλίας επισκέπτεται την Κάτια και της λέει να προσέχει την Ξένια. Η Ελπίδα κόβει την φόρα στον Χάρη, λέγοντάς του ότι δεν είναι έτοιμη ακόμα για σχέση. Αυτός εξομολογείται στην αδερφή του ότι είναι πολύ ερωτευμένος μαζί της, ενώ η Νάνσυ οργανώνει σαμποτάζ εναντίον του...

Η Βιβή ζητάει τη βοήθεια του Ανδρόνικου σχετικά με τον Μιχάλη, ενώ ο Γιάννης ζητάει ραντεβού από τη Θάλεια. Η δικηγόρος με τη Βάσω και τον Ηλία αποφασίζουν να αναζητήσουν νομικά το χαμένο έγγραφο. Η Μαριάννα ζητάει να γίνει έρευνα στο σπίτι της Κάτιας. Στο ρεστοράν, ο Χάρης προσπαθεί να προωθήσει την Ελπίδα, αλλά καταλήγει να την κάνει να νιώσει άσχημα.

Η Κάτια λαμβάνει ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα και ταράζεται πολύ. Η Μαίρη παίρνει νέα του Μάνου από τη φυλακή και χαίρεται πολύ. Ο Ηλίας βρίσκει επιτέλους το κουράγιο να μιλήσει στη Βάσω για το πρόβλημά του. Η Ξένια δέχεται τις πιέσεις του Φάνη, τον εκβιασμό της Έλενας και την επίσκεψη της αστυνομίας στην έπαυλη ενώ η Κάτια και ο Μάνος ασφυκτιούν στη φυλακή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved