Η ζωή της άλλης: Η Κάτια αποκαλύπτει στον Μάνο ότι το πιστοποιητικό είναι πλαστό
Media

Η ζωή της άλλης: Η Κάτια αποκαλύπτει στον Μάνο ότι το πιστοποιητικό είναι πλαστό

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, η Ελπίδα εξακολουθεί να είναι θυμωμένη με τον Χάρη.

Αυτός προσπαθεί να την πείσει να ακούσει τις εξηγήσεις του αλλά αυτή αρνείται. Στο μεταξύ, η Νάνσυ ζητά από τον Χάρη να βγουν για ένα ποτό μετά το σχόλασμα και βρίσκει την ευκαιρία να εκδηλώσει το ερωτικό της ενδιαφέρον απέναντί του. Η τελική απόφαση του ανακριτή για τον Μάνο και την Κάτια είναι απαλλακτική...

Η Κάτια αποκαλύπτει στον Μάνο ότι το πιστοποιητικό είναι πλαστό, παρά τη γνωμάτευση της αστυνομίας. Η Ξένια ετοιμάζει δεξίωση για την αποφυλάκισή τους, ενώ ο Τζώρτζης την απειλεί θέλοντας να την εκδικηθεί για τη σχέση της με τον Στέφανο. Στο εστιατόριο, ο Χάρης απαιτεί να πάρει την Ελπίδα στην κουζίνα προκαλώντας την δυσαρέσκεια της Νάνσυς.

Η Κάτια με τον Μάνο επιστρέφουν σπίτι. Τους υποδέχονται θερμά με μια μικρή δεξίωση που έχει οργανώσει η Ξένια. Αυτή μουδιασμένη, περιμένει να δει αν την έχει υποψιαστεί η Κάτια. Ο Μάνος αποχαιρετά τον Φάνη και την Έλενα και φεύγει οριστικά από το σπίτι. Η Ελπίδα με τον Χάρη συνεργάζονται αρμονικά στην κουζίνα του εστιατορίου. Η Νάνσυ προσπαθεί να τον ψαρέψει αν έχει κάτι μαζί της. Ο Ανδρόνικος ακολουθεί τη Θάλεια σε μια έξοδό της με τον Γιάννη και τους τα κάνει μαντάρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved