Η ζωή της άλλης: Η Βάσω τηλεφωνεί στην Ξένια και την πιέζει να βρεθούν
Media

Η ζωή της άλλης: Η Βάσω τηλεφωνεί στην Ξένια και την πιέζει να βρεθούν

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, η Ξένια βρίσκεται ερωτικά με τον Στέφανο σε μια προσπάθεια να τον κερδίσει αλλά και να αποσπάσει πληροφορίες για την κατάσταση της Κάτιας.

Θορυβείται, μαθαίνοντας ότι είναι πιθανό να συνέλθει. Ο Χάρης προτείνει ξανά στην Ελπίδα να συζήσουν ενώ τα σύννεφα πυκνώνουν στη σχέση του Στάθη και της Αμάντας. Ο Σωτήρης ανακοινώνει στην Τόνια ότι το ταξίδι του μέλιτος θα κρατήσει μόνο για δύο μέρες...

Η Βάσω τηλεφωνεί στην Ξένια και την πιέζει να βρεθούν. Εκείνη δέχεται απρόθυμα. Ο Νικόλας λέει στην Ντορίτα και την Ελπίδα τις υποψίες του Φάνη για ανάμειξη της Ξένιας στο ατύχημα της Κάτιας. Η Ελπίδα υπερασπίζεται σθεναρά την Ξένια. Την ίδια ώρα, η Ξένια αποπειράται να σκοτώσει την Κάτια στο νοσοκομείο... Η Κατερίνα παρακαλεί τον Χάρη να προσέχει τον ανιψιό του όσο αυτή θα λείπει σε ταξίδι στο εξωτερικό. Ο Φάνης κανονίζει με τον Στέφανο να μεταφερθεί η Κάτια στην έπαυλη.

Ο Χάρης ειδοποιείται ότι η αδερφή του και ο γαμπρός του σκοτώθηκαν σε αυτοκινητιστικό ατύχημα στο Λονδίνο. Η Ξένια προσπαθεί να πείσει τον Τζώρτζη να βγάλει από τη μέση την Κάτια, αλλά εκείνος φοβάται να αναλάβει τέτοια ευθύνη. Στο μεταξύ, ο Φάνης με την Έλενα προσλαμβάνουν μία αποκλειστική νοσοκόμα για να φροντίζει την Κάτια, προκειμένου να την φέρουν στο σπίτι το συντομότερο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved