Η ζωή της άλλης: Η Φωτεινή πιέζει τον Στάθη να διεκδικήσει την κόρη του
Media

Η ζωή της άλλης: Η Φωτεινή πιέζει τον Στάθη να διεκδικήσει την κόρη του

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, ο Φάνης πιάνει τον Τζώρτζη όταν ετοιμάζεται να κάνει κακό στην Κάτια και καταφέρνει να τον σταματήσει.

Η οικογένεια αποφασίζει να πάρει δρακόντεια μέτρα για την προστασία της. Η Ελπίδα συμπαραστέκεται στον Χάρη στην τραγωδία που ζει και γνωρίζει τον ορφανό, πια, Γιάννη. Η συνάντηση είναι επώδυνη για όλους. Η Ξένια προσπαθεί να πείσει τον τρομοκρατημένο Τζώρτζη να μην εγκαταλείψουν τις προσπάθειες να βγάλουν απ' τη μέση την Κάτια.

Ο Χάρης παρηγορεί τον Γιάννη και του προτείνει να μείνουν μαζί. Η Ελπίδα τού συμπαραστέκεται και συγκρούεται με τη Νάνσυ που ζηλεύει. Η Σοφία προσλαμβάνεται να μένει μόνιμα δίπλα στην Κάτια για να την προσέχει. Ο Φάνης τής λέει να μην την αφήνει στιγμή μόνη της γιατί κινδυνεύει. Ο σοφέρ παραιτείται και η Ξένια βρίσκει την ευκαιρία να βάλει τον Τζώρτζη στη θέση του. Η Μαίρη, η Βιβή και η Ζέτα παρηγορούν τη Μελίνα, που ανακάλυψε ότι ο Στάθης την απατούσε με πολλές συντρόφους...

Η Φωτεινή πιέζει τον Στάθη να διεκδικήσει την κόρη του. Ο Μάνος ζητάει διαζύγιο από την Έλενα, αλλά εκείνη του κόβει τη φόρα. Η Ντορίτα εξακολουθεί να ζηλεύει τον Νικόλα και να υποψιάζεται κάθε επαφή του. Παρά τις αντιρρήσεις των γιατρών της, η οικογένεια αποφασίζει να μεταφέρει την Κάτια στο σπίτι για να είναι ασφαλής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved