Η ζωή της άλλης: Ο Ηλίας και η Βάσω βρίσκονται σε αδιέξοδο αδυνατώντας να λειτουργήσουν ερωτικά
Media

Η ζωή της άλλης: Ο Ηλίας και η Βάσω βρίσκονται σε αδιέξοδο αδυνατώντας να λειτουργήσουν ερωτικά

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, Ο Χάρης, καταπτοημένος από τον χαμό των δικών του, βρίσκει στήριγμα στην Ελπίδα και προσπαθεί να βοηθήσει τον ανιψιό του να το ξεπεράσει.

Η Ντορίτα εξακολουθεί να ζηλεύει τον Νικόλα και να υποψιάζεται κάθε επαφή του, ενώ ο Ηλίας και η Βάσω βρίσκονται σε αδιέξοδο αδυνατώντας να λειτουργήσουν ερωτικά. Ο Φάνης απαγορεύει στην Ξένια να πλησιάσει την Κάτια κι αυτή βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του Στέφανου που όμως δεν τρέφει τα αντίστοιχα μ' αυτήν συναισθήματα.

Ο Χάρης προσπαθεί να παρηγορήσει τον θλιμμένο Γιάννη. Η Ελπίδα φεύγει κρυφά από τη δουλειά για να συμπαρασταθεί στον Χάρη. Η Βιβή ενημερώνει τον Στέφανο ότι η Ελπίδα τα έχει με τον Χάρη. Η Βάσω εκμυστηρεύεται στη Μαίρη την κρίση που περνά η σχέση της με τον Ηλία. Ο Στέφανος λέει στον Σωτήρη για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον της Κάτιας. Η Ξένια κανονίζει με τον Τζώρτζη να προσληφθεί ως σοφέρ στην έπαυλη. Προς μεγάλη δυσαρέσκεια της Ξένιας, ο Φάνης επιστρέφει στην εταιρεία.

Ο Χάρης προσπαθεί μάταια να συνεφέρει τον θλιμμένο και δύστροπο ανιψιό του από το μεγάλο σοκ που πέρασε. Η Νάνσυ βρίσκει την ευκαιρία να στριμώξει την Ελπίδα που αισθάνεται ν' απειλείται ακόμη και η θέση της στο μαγαζί. Ο Τζώρτζης, επιστρέφοντας από τη συνέντευξη, ενημερώνει την Ξένια ότι η πρώτη εντύπωση που έκανε στην Έλενα ήταν θετική και ότι μάλλον θα τον προσλάβουν για τη θέση του σοφέρ στην έπαυλη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved