Η ζωή της άλλης: Η Ελπίδα με τον Χάρη περνούν μια βραδιά σε ξενοδοχείο
Media

Η ζωή της άλλης: Η Ελπίδα με τον Χάρη περνούν μια βραδιά σε ξενοδοχείο

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, ο Τζώρτζης αγχώνεται με την προοπτική να πιάσει δουλειά στην έπαυλη και η Ξένια προσπαθεί να τον πείσει να ξεπεράσει τους δισταγμούς του.

Η Ντορίτα επισημαίνει στην Ελπίδα ότι ο Γιάννης θα είναι εμπόδιο στη σχέση της με τον Χάρη. Ο Στάθης ανησυχεί για τη θέση του λόγω της επιστροφής του Φάνη στην εταιρία. Η Ξένια μαθαίνει ότι η Ελπίδα την «κάρφωσε» στον Τζώρτζη και ψάχνει έξαλλη να την βρει για να την εκδικηθεί.

Η Ελπίδα με τον Χάρη περνούν μια βραδιά σε ξενοδοχείο, προσπαθώντας να μείνουν για λίγο μόνοι. Η Μελίνα ενθαρρύνει τον μετανιωμένο Στέφανο να την συναντήσει. Αυτός το σκέφτεται και αρχίζει να αποφεύγει την Ξένια. Ο Τζώρτζης πηγαίνει να μείνει στην έπαυλη σαν καινούργιος σοφέρ. Ο Φάνης τσακώνεται με την Έλενα, όταν μαθαίνει ότι πήρε τον Σωτήρη για προσωπικό γιατρό της γιαγιάς του. Την ίδια στιγμή, η Κάτια κουνάει τα δάχτυλά της, σημάδι ότι βγαίνει από το κώμα.

Ο Χάρης προσπαθεί να φτιάξει τη σχέση του με τον Γιάννη που αντιδρά στο θέμα της σχέσης του ενώ η Ελπίδα δέχεται τα πυρά της Νάνσυ στο εστιατόριο. Εντωμεταξύ, ο Στέφανος συνειδητοποιεί πως είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί της και αποφασίζει να χωρίσει την Ξένια που αντιδρά έντονα καθώς και μόνο η σκέψη την διαλύει. Ο Φάνης αναλαμβάνει στην εταιρεία τη θέση της γιαγιάς του, που ακόμα δεν έχει καμιά επαφή με το περιβάλλον.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved