Η ζωή της άλλης: Η Κάτια συνέρχεται από το κώμα για να ανακαλύψει ότι όλη της η ζωή έχει διαγραφεί
Media

Η ζωή της άλλης: Η Κάτια συνέρχεται από το κώμα για να ανακαλύψει ότι όλη της η ζωή έχει διαγραφεί

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, η Ελπίδα κι ο Χάρης φαίνεται να αντιμετωπίζουν ένα σοβαρό πρόβλημα στη σχέση τους.

Ο Νικόλας προσπαθεί να συμφιλιώσει τη Βάσω και τον Ηλία αλλά η Βάσω δεν δέχεται να ακούσει κουβέντα. Ο Τζώρτζης, που έχει δει τον Στέφανο να μιλάει με την Ελπίδα, έχει τα δικά του σχέδια...

Ο πρώην σύζυγος της Κάτιας, Πέτρος, εμφανίζεται ξαφνικά στην έπαυλη προκαλώντας την καχυποψία της οικογένειας. Η Ξένια, απογοητευμένη από την απόρριψη του Στέφανου, προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή της. Σώζεται χάρη στην επέμβαση του Τζώρτζη, για να βρεθεί αντιμέτωπη με τον εκβιασμό του Στάθη που έχει ανακαλύψει την υπεξαίρεση των χρημάτων της Κάτιας. Η Βάσω και ο Ηλίας, όπως και η Μαίρη με τον Μάνο, χωρίζουν για τους δικούς τους λόγους ο κάθε ένας.

Η Κάτια συνέρχεται από το κώμα για να ανακαλύψει ότι όλη της η ζωή έχει διαγραφεί από το μυαλό της, ενώ η Ελπίδα μένει στο σπίτι του Χάρη, χωρίς όμως να έχει ξεχάσει οριστικά τον Στέφανο. H Μελίνα ενθαρρύνει τον Στέφανο να προσεγγίσει την Ελπίδα. Ο Στάθης προτείνει στην Ξένια να οργανώσουν μαζί ένα κόλπο, για να κλέβουν λεφτά από την εταιρεία της Κάτιας. Η Ξένια βάζει τον Τζώρτζη να μάθει με τρόπο από την Έλενα, περισσότερα για τον μυστηριώδη επισκέπτη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved