To τατουάζ: Εξέλιξη «βόμβα» - Το ένοχο μυστικό που «καίει» τον Άλεξ
Media

To τατουάζ: Εξέλιξη «βόμβα» - Το ένοχο μυστικό που «καίει» τον Άλεξ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Το τατουάζ.

Η Άννα έρχεται αντιμέτωπη με ένα ένοχο μυστικό του Άλεξ από το παρελθόν του με την Όλγα και σοκαρισμένη αποφασίζει να τον παρατήσει και να επιστρέψει στο Λονδίνο.

Η Άννα και ο Αλέξανδρος, μετά την αποφυλάκιση του, ταξιδεύουν στο Λονδίνο για να δουν τη μητέρα της κοπέλας. Το ερωτευμένο ζευγάρι, όμως, αποφασίζει να επιστρέψει στην Ελλάδα, προκειμένου να δει τι θα κάνει στο μέλλον. Στο μεταξύ, ο Αυγέρης και η Τατιάνα ανακρίνουν την 'Ολγα για τη νεκρή γυναίκα, ενώ η παρακολούθηση του Μανιατέα οδηγεί στον εντοπισμό του σπιτιού στο οποίο το κύκλωμα κρατάει τις κοπέλες.

Λίγες μέρες αργότερα, η Άννα και ο Αλέξανδρος ζουν ευτυχισμένες στιγμές στα Μετέωρα, μέχρι τη στιγμή που συναντούν την Τατιάνα. Παράλληλα, ο Τόνυ αλλάζει στρατηγική και επικοινωνεί με την Άννα, δηλώνοντας της πως θα υπογράψει το διαζύγιο, αν και συγχρόνως ψάχνει δόλιους τρόπους να απομακρύνει τον Αλέξανδρο από δίπλα της. Μάλιστα, η Μαργκώ τον συμβουλεύει πως, για να βγάλει τον Αλέξανδρο από τη ζωή της γυναίκας του, πρέπει να βρει το αδύναμο σημείο του.

Ο Ορφέας και η Ελένη φτάνουν στα Μετέωρα, θέλοντας να κάνουν έκπληξη στον Αλέξανδρο και στην Άννα, της οποίας, όμως, η ζωή μπαίνει σε μεγάλο κίνδυνο από τον ψυχοπαθή, δολοφόνο που την έχει βάλει στο στόχαστρο. Εν τω μεταξύ, η 'Ολγα και ο Άλεξ φαίνεται πως έχουν ένα κοινό μυστικό από το παρελθόν τους. Μάλιστα, εκείνη του απαγορεύει να το αποκαλύψει στην Άννα.

Ο Ορφέας και η Ελένη χαίρονται τον ερωτά τους στα Μετέωρα. Η Τατιάνα και ο Αυγέρης κάνουν έφοδο στα σπίτια όπου κρατούνται οι κοπέλες από τους σωματέμπορους και αρχίζουν τις συλλήψεις. Ο Αυγέρης ανακρίνει τον Αθανασίου και η Τατιάνα τον Μανιατέα. Στο μεταξύ, στα χέρια της τελευταίας φτάνουν τα χαρτιά με την αποκάλυψη των κλήσεων και των μηνυμάτων του εγκληματία, τα οποία προς μεγάλη της έκπληξη ενοχοποιούν τον Αλέξανδρο.

Στα Μετέωρα και ενώ όλοι περνάνε μια χαρά ο Ορφέας κάνει μία γκάφα και έτσι η Άννα μαθαίνει το μυστικό από το παρελθόν που έκρυβαν ο Αλέξανδρος και η Όλγα. Η κοπέλα εξοργίζεται με αυτό που μαθαίνει και, ενώ ο Αλέξανδρος προσπαθεί να της εξηγήσει και να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, εκείνη δεν δέχεται να τον ακούσει. Αντιθέτως, του λέει ότι θέλει να μείνει μόνη της και αποφασίζει να επιστρέψει στο Λονδίνο. Είναι πολύ στενοχωρημένη και απογοητευμένη και δεν μπορεί να εμπιστευτεί πια τον αγαπημένο της.

Οι μέρες περνούν και ο Θεοχάρης ανησυχεί για την κόρη του. Η Βέρα μιλάει μαζί της και μαθαίνει ότι είναι χάλια γιατί ο Αλέξανδρος της έκρυψε πολλά που αφορούν το παρελθόν του. Στο μεταξύ, ο Άγγελος κάνει μια πρόταση στον Αλέξανδρο που μπορεί να τον βγάλει από το επαγγελματικό του αδιέξοδο, ενώ την ίδια στιγμή πανικός επικρατεί στα κρατητήρια της αστυνομίας, καθώς κάποιος εκτελεί τον Μανιατέα εν ψυχρώ, μέσα στις τουαλέτες!

Τότε η Τατιάνα μεταφέρει στη Βέρα τις αμφιβολίες της για το κατά πόσο ο Αλέξανδρος είναι τελικά, «καθαρός»

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved