Ο άντρας των ονείρων μου: Η Ιωάννα πιέζει την Αγγελική να κάνει  τεστ DNA
Media

Ο άντρας των ονείρων μου: Η Ιωάννα πιέζει την Αγγελική να κάνει τεστ DNA

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Ο άντρας των ονείρων μου, ο Μπάμπης λέει ότι χτύπησε στην οικοδομή, όπου δουλεύει.

Η Ιωάννα επηρεάζεται και σχεδόν πιστεύει πως πρόκειται για τον Γιαννάκη, Η Αγγελική δεν πείθεται και του λέει να φύγει πριν έρθει ο Πανίκος για να μην υποψιαστεί τίποτε.

Ο Αλέξανδρος απειλεί ότι θα κάνει μήνυση στη Μίκα για ξυλοδαρμό κι εκείνη τον πηγαίνει στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Ο Τζακ διαπιστώνει πως δεν έχει τίποτα, αλλά εκείνος τον κατηγορεί ότι κάνει πλάτες στη Μίκα. Η Αθηνά ενημερώνει την Έλλη πως δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τον Αλέξανδρο.

Η Εύα απολογείται στον Σωτήρη για την αλόγιστη χρήση της πιστωτικής κάρτας και ζητάει συγνώμη και από τη Σάρα. Η Ιωάννα πιέζει την Αγγελική να κάνει τεστ DNA, αμέσως μόλις εμφανιστεί ξανά ο Μπάμπης. Ο Ντίνος, αφού έμεινε χωρίς σπίτι, αποφασίζει να μετακομίσει στην αποθήκη του Πανίκου. Η Αθηνά συζητάει με τον Τζακ για τα θέματά της με τον Κυριαζή, συνεχίζοντας να μην του αποκαλύπτει ότι υπήρξαν ζευγάρι. Ο Αποστόλης λέει στον Λούη πως στη ζωή της Βίκυς μπορεί να υπάρχει και άλλος άντρας και εκείνος αποφασίζει να το ελέγξει.

Ο Τζακ ανακοινώνει στην Αθηνά πως θα δώσει δείγμα DNA, διότι ανυπομονεί να βρει τους βιολογικούς του γονείς και εκείνη πανικοβάλλεται. Η Μπέλλα μαθαίνει από την Ιωάννα για την εμφάνιση του υποτιθέμενου Γιαννάκη και προβληματίζεται. Ο Πανίκος κρυφακούει την Αγγελική που λέει στην Ιωάννα ότι θα κάνει το τεστ...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved