Κι όμως η «Νύφη» είναι αληθινή ιστορία – Αυτή είναι η πραγματική ηρωίδα
Media

Κι όμως η «Νύφη» είναι αληθινή ιστορία – Αυτή είναι η πραγματική ηρωίδα

Η τούρκικη σειρά «Η νύφη», που προβάλλεται αυτό το διάστημα στο Mega, είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία.

Η πραγματική ηρωίδα, όπως αναφέρει το περιοδικό Τηλέραμα, ονομάζεται Ουλκού Ουστ-Σαρπκάν και συνεχίζει να ζει ευτυχισμένη με τον άντρα της μέχρι σήμερα, έχοντας στο πλευρό τους τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους.

Ήταν όντως τραγουδίστρια και μάλιστα εξαιρετικό ταλέντο, που αναδείχθηκε μέσα από ένα μουσικό διαγωνισμό το 1968. Μια καθηγήτρια της την πρότεινε σε ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά συγκροτήματα της εποχής που αναζητούσε τραγουδίστρια. Ο άντρας της, Αλί Σαρπκάν, που ήταν όντως πολύ πετυχημένος επιχειρηματίας από την Προύσα, ήταν θαυμαστής της και πήγαινε πολύ συχνά να τη δει στο κέντρο όπου τραγουδούσε, γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη της, η πεθερά της δεν ήταν τόσο κακιά όσο η Εσμά που βλέπουμε επί οθόνης. Οι σεναριογράφοι τράβηξαν λίγο το χαρακτήρα, προφανώς για να γίνει πιο ενδιαφέρουσα η ιστορία.

Αυτοί που δεν την αποδέχτηκαν αμέσως ήταν οι κάτοικοι της Προύσα, που θεωρούσαν ότι ως τραγουδίστρια δεν ταίριαζε σε μια πλούσια οικογένεια όπως οι Σαρπκάν.

Εκείνη σταμάτησε το επάγγελμα της τραγουδίστριας, ασχολήθηκε με τη μοδιστρική, σήμερα έχει το δικό της οίκο μόδας ενώ τραγουδά μόνο σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved