Σαν οικογένεια: Με το νέο ειδύλλιο, γύρω από τους ήρωές πλέκεται και ένα γαϊτανάκι θανάτου...
Media

Σαν οικογένεια: Με το νέο ειδύλλιο, γύρω από τους ήρωές πλέκεται και ένα γαϊτανάκι θανάτου...

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σαν οικογένεια, ο Πέτρος με τον Γιάννη καταφέρνουν να ενώσουν για μια βραδιά την οικογένειά τους, προσκαλώντας στο σπίτι την Κατερίνα και τον Αντρέα.

Την ίδια στιγμή, η Ελένη, μάταια, προσπαθεί να βοηθήσει τη μητέρα της να ισορροπήσει τη σχέση της με τον Λευτέρη, o oποίος είναι σοκαρισμένος από τα μυστικά που του έκρυβε τόσα χρόνια η Λία. Εν τω μεταξύ, η Μαρίνα ξανασυναντά τον Δημήτρη, ο οποίος βρίσκει το τηλέφωνό της από την Νίκη. Άνετος και γοητευτικός, ο νεαρός δημοσιογράφος θα κλέψει το ενδιαφέρον της Μαρίνας από την πρώτη στιγμή. Ταυτόχρονα, όμως, με το νέο ειδύλλιο, γύρω από τους ήρωές πλέκεται και ένα γαϊτανάκι θανάτου...

Ο Σάββας πηγαίνει στο σπίτι της Κατερίνας για να την ανακρίνει και αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά. Εν τω μεταξύ, ο Λευτέρης ανακοινώνει στην Λία ότι αποφάσισε να μετακομίσει οριστικά στην Αθήνα και της ζητά διαζύγιο. Ο Λουκάς πηγαίνει στο τμήμα για να μάθει από τον Σάββα πληροφορίες για τη δολοφονία τού Στέφανου.

Παράλληλα, ο Δημήτρης βλέπει την μαρτυρία της Κατερίνας για την κακοποίησή της από τον Στέφανο και υποπτεύεται πως η Κατερίνα έχει σχέση με τον φόνο. Ο Γιάννης αποκαλύπτει στην Νίκη την αλήθεια για τη δολοφονία του Στέφανου και εκείνη τον συμβουλεύει να μη συμμετέχει στη συγκάλυψη του φόνου. Ο Σάββας συναντιέται με την Ελένη και της εκμυστηρεύεται τον έρωτά του γι’ αυτή. Η Λυδία ανακαλύπτει ότι ο Πέτρος και η Μαρίνα δεν είναι αδέλφια.
Ο Γιώργος μαθαίνει από την αστυνομία ένα συγκλονιστικό νέο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved