Η ζωή της άλλης: Η Αμάντα απειλεί τον Στάθη ότι θα αποκαλύψει τα πάντα για την απάτη
Media

Η ζωή της άλλης: Η Αμάντα απειλεί τον Στάθη ότι θα αποκαλύψει τα πάντα για την απάτη

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, η Κάτια αποκαλύπτει στη Σοφία ότι έχει αρχίσει να θυμάται διάφορες στιγμές από τη ζωή της.

Η Αμάντα απειλεί τον Στάθη ότι θα αποκαλύψει τα πάντα για την απάτη που οργάνωσαν στην εταιρία. Το ρομαντικό δείπνο του Μιχάλη με τη Βιβή, χαλάει η άφιξη της Αμάντας. Η Ελπίδα, πολύ πληγωμένη, λέει στον Χάρη ότι τον είδε να φιλιέται με τη Νάνσυ. Εκείνος προσπαθεί να την πείσει ότι δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσά τους.

Η Ξένια πλησιάζει τον Φάνη για να του μιλήσει για την εταιρία. Με τον χειρισμό της καταφέρνει να κλονίσει τις υποψίες του. Ο Μιχάλης με τη Βιβή αναγκάζονται να συνειδητοποιήσουν ότι η κόρη τους μεγαλώνει. Η Έλενα έχει μια καινούρια, πολύ διασκεδαστική εμπειρία που τη φέρνει πολύ κοντά με τον Τζώρτζη. Η Τόνια με τον Νικόλα συνωμοτούν για να ξαναφέρουν τον Ηλία στο σπίτι. Η Ξένια συναντιέται με τον Σωτήρη, και προσπαθεί να του αποσπάσει πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της Κάτιας. Ο Γιάννης παίρνει μια πρωτοβουλία που συγκινεί και προβληματίζει την Ελπίδα...

Ο Φάνης ετοιμάζει έλεγχο στην εταιρία και ζητά τη βοήθεια της Ξένιας, αγνοώντας τον πραγματικό ρόλο της, θέλοντας όμως να την τσεκάρει. Η Μαίρη και ο Μάνος σκέφτονται το κοινό τους μέλλον και κάνουν κι αυτοί επιχειρηματικά σχέδια. Η Ελπίδα πλησιάζει ξανά τον Χάρη, λύνοντας την παρεξήγηση που είχε προκαλέσει η Νάνσυ. Ο Στέφανος κάνει ακόμα μια προσπάθεια να την επηρεάσει, ενώ παράλληλα κερδίζει υποτροφία για το εξωτερικό. Ο Τζώρτζης ενημερώνει την Ξένια για την πρόοδο στην υγεία της Κάτιας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved