Η ζωή της άλλης: Ο Χάρης ενθαρρύνει την Ελπίδα να αναζητήσει τους γονείς της
Media

Η ζωή της άλλης: Ο Χάρης ενθαρρύνει την Ελπίδα να αναζητήσει τους γονείς της

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, ο ερχομός του Μάνου συγκινεί την Κάτια -που για πρώτη φορά βρίσκεται με τους δυο της γιους- αλλά δεν φέρνει καμιά αλλαγή στις μεταξύ τους θέσεις.

Η Ντορίτα με τον Νικόλα ετοιμάζονται για τον αρραβώνα τους προσπαθώντας να ξεπεράσουν τον σκόπελο της σχέσης της Μαίρης με τον Μάνο. Ο Χάρης δέχεται τα πυρά της διευθύντριας της σχολής, λόγω της καταγγελίας της Ξένιας, ενώ η Ελπίδα αναγκάζεται να την αφήσει να αντιγράψει στο τεστ που δίνουν για τη συμμετοχή στο τηλεπαιχνίδι.

Η Κάτια ζητά από τη Σοφία να την πάει στο πατρικό της. Η Βάσω προσπαθεί να ειδοποιήσει την Ξένια για τον αρραβώνα του Νικόλα, αλλά εκείνη δεν απαντά στο τηλέφωνο. Ο Χάρης ενθαρρύνει την Ελπίδα να αναζητήσει τους γονείς της. Ο Σωτήρης διαβεβαιώνει τον Ηλία πως όλα πάνε καλά με την Τόνια. Ο Τζώρτζης και η Ξένια σχεδιάζουν δολοφονική επίθεση κατά της Κάτιας. Ο Στέφανος αποκαλύπτει στην Ελπίδα πως η μητέρα της δεν ζει πια.

Ο Στέφανος αποκαλύπτει στην Ελπίδα την αλήθεια για τη μητέρα της και εκείνη, σοκαρισμένη, προσπαθεί να χωνέψει αυτό που έμαθε και του ζητάει να την αφήσει μόνη της. Η Κάτια συνεχίζει να έχει αναλαμπές από το παρελθόν της, τρομάζοντας από αυτά που έχει αρχίσει να θυμάται. Ο Στάθης απειλεί την Ξένια, κατηγορώντας την ότι άλλαξε τον κωδικό στον λογαριασμό της Κάτιας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved