Ο άντρας των ονείρων μου: Η Ιωάννα προειδοποιεί τον Ντίνο να κόψει τις επαφές του με την Έλλη
Media

Ο άντρας των ονείρων μου: Η Ιωάννα προειδοποιεί τον Ντίνο να κόψει τις επαφές του με την Έλλη

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Ο άνδρας των ονείρων μου, ο Αλέξανδρος συστήνει την Τζένη ως κοπέλα του και η Αθηνά εξοργίζεται από την υποκρισία του.

Η Μίκα αποκαλύπτει στην οικογένεια πως έφυγε από το ξυλουργείο. Ο Μπάμπης ζητάει από τη Μπέλλα να του μιλήσει για τον χαρακτήρα των μελών της οικογένειας. Εκείνη του δίνει μια φωτογραφία, που δείχνει εκείνον και τον Τζακ, πριν από είκοσι χρόνια.

Ο Αλέξανδρος στο τραπέζι προσπαθεί να δείξει στον Τζακ πως εκείνος και η Αθηνά γνωρίζονταν από παλιά. Η Βίκυ γυρίζει στο σπίτι κλαμένη κι εξηγεί στη Μίκα πως έχει ερωτευτεί τον Αποστόλη. Η Ιωάννα προειδοποιεί τον Ντίνο να κόψει τις επαφές του με την Έλλη. Η Εύα συναντιέται με τον Μπάμπη και εκείνος προσπαθεί να κρύψει τον ερωτικό ενθουσιασμό του για εκείνη. Η Αθηνά εξηγεί στη Μαρίνα πόσο μετάνιωσε που δεν έχει πει στον Τζακ για την εφηβική σχέση της με τον Αλέξανδρο.

Η Εύα αποκαλύπτει στον Σωτήρη πως βρέθηκε ο Γιαννάκης. Ο Αποστόλης και ο Λούης πιάνονται στα χέρια για τα μάτια της Βίκυς. Ο Αλέξανδρος αναθέτει στην Αθηνά ένα τηλεπαιχνίδι κι αυτό δίνει το έναυσμα για νέες περιπέτειες μεταξύ τους. Ο Τζακ αποκαλύπτει στη Μπέλλα πως έδωσε δείγμα DNA για να βρει τους βιολογικούς γονείς του...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved