Εύη Ιωαννίδου: Οι συμβουλές που της έδωσαν ο  Μάριος Πρίαμος και ο Αργιανίδης για το Nomads
Media

Εύη Ιωαννίδου: Οι συμβουλές που της έδωσαν ο Μάριος Πρίαμος και ο Αργιανίδης για το Nomads

Η Εύη Ιωαννίδου πριν πάει στο Nomads μίλησε με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τον Πάνο Αργιανίδη και τις έδωσαν συμβουλές για το παιχνίδι επιβίωσης.

Έχεις φωτογραφίες στο Instagram με τον Μάριο-Πρίαμο Ιωαννίδη και τον Γουίλι. Σου έδωσαν κάποιες συμβουλές για το παιχνίδι;

«Τα παιδιά τα γνώριζα και πριν από το «Survivor». Όταν έμαθαν ότι θα πάω στο «Nomads» μου έδωσαν πολύτιμες συμβουλές και ειδικά ο Μάριος-Πρίαμος ο οποίος έφτασε στον τελικό και για μένα ήταν νικητής του Survivor. Εκείνος και ο Πάνος μου είπαν δυο τρία πράγματα και τα κράτησα. Μου είπαν βασικά στοιχεία τα οποία εφάρμοσα και με βοήθησαν πολύ στο παιχνίδι. Είναι πολύ καλοί φίλοι και ειδικά ο Μάριος είναι τρομερό παιδί και είναι δίπλα μου σε ότι χρειαστώ»

Έχεις επικοινωνήσει μαζί τους μετά την έξοδο σου;

«Έχουμε επικοινωνήσει με τον Μάριο, τον πήρα κάποια στιγμή στο αεροδρόμιο, του είπα ότι έρχομαι, μου είπε καλά λόγια για τη συμμετοχή μου και μου έδωσε δύναμη, γιατί δεν ήμουν και πολύ καλά ψυχολογικά στην επιστροφή, όπου ήμουν μόνη μου και σκεφτόμουν συνέχεια το παιχνίδι»

Έχεις δει στα social media μηνύματα και σχόλια του κόσμου;

«Δεν έχω προλάβει. Έχω δει κάποια τα οποία είναι πολύ καλά στοιχεία και είμαι πολύ περήφανη που ο κόσμος έχει αυτή την εικόνα για εμένα. Μιλάνε με τόσα καλά λόγια, που είναι απερίγραπτο. Να βλέπεις κάτι τέτοιο μέσα σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Μόνο χαρά μου δίνει»

Ωστόσο, δεν είσαι και τόσο άγνωστη στο τηλεοπτικό κοινό, σε έχουμε δει και στην εκπομπή «Πρωινό» ως μοντέλο, θα σε ενδιέφερε η τηλεόραση;

«Η αλήθεια είναι ότι επειδή ασχολούμαι επαγγελματικά με το μόντελινγκ με ενδιαφέρει η τηλεόραση. Είχα εμφανιστεί στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά με τη Ράνια Μπουντούρη για body contouring. Η τηλεόραση είναι κάτι που με ενδιέφερε πάντα, μου αρέσει και θα ήθελα να συμμετέχω. Απλώς, δεν έχω σκεφτεί ακόμα τι θα ήταν αυτό που θα ταίριαζε σε εμένα, γιατί δεν γνωρίζω καλά το χώρο»

Έχεις σκεφτεί τι θα ήθελες να κάνεις μετά το «Nomads»;

« Δεν έχω σκεφτεί, όμως, οποιαδήποτε ουσιώδης πρόταση που θα ταίριαζε και στο χαρακτήρα μου θα τη δεχόμουν. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι που δεν θα ταίριαζε στο χαρακτήρα μου. Γενικά δεν κλείνω πόρτες στη ζωή μου» εξήγησε στο 7μέρεςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved