Η ζωή της άλλης: Το σχέδιο της Ξένιας μπαίνει σε εφαρμογή
Media

Η ζωή της άλλης: Το σχέδιο της Ξένιας μπαίνει σε εφαρμογή

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, η Ξένια ετοιμάζει συνταγή για να κάνει έκπληξη στην Κάτια ενώ παράλληλα οργανώνει την εξόντωσή της με τον Τζώρτζη.

Χωρίς να το ξέρει όμως, η Ελπίδα μαγειρεύει κι αυτή για την Κάτια και καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις και τη συμπάθειά της. Ο Ηλίας φεύγει ξαφνικά και κινεί τις υποψίες της μητέρας του για τα πράγματα που της κρύβουν. Παράλληλα, ο Νικόλας και η Ντορίτα απολαμβάνουν τον έρωτά τους σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Η Μελίνα και η Τιτίκα εγκαθίστανται στο σπίτι του Στέφανου. Η Κάτια και η Σοφία ετοιμάζονται για την επίσκεψη στο πατρικό της Κάτιας, ενώ η Ξένια και ο Τζώρτζης βάζουν μπροστά το σχέδιό τους. Η Ελπίδα μαρτυρά άθελά της στη Βάσω ότι ήταν και ο Ηλίας στα γενέθλια της Κάτιας το προηγούμενο βράδυ. Στο μεταξύ, ο Μιχάλης επιστρέφει μόνιμα στο σπίτι της Βιβής. Ο Χάρης και η Ελπίδα έρχονται σε επαφή με τον Αλέξη, που αναλαμβάνει να ξεκινήσει εκ νέου την έρευνα για τη μητέρα της Ελπίδας...

Ο Παναγιώτου, γοητευμένος από την Ελπίδα, αποφασίζει να βοηθήσει αυτήν και τον Χάρη στην έρευνα για τον εντοπισμό των γονιών της. Το σχέδιο της Ξένιας μπαίνει σε εφαρμογή. Έτσι, η Κάτια και η Σοφία, μόνες στο πατρικό της Κάτιας, δέχονται επίθεση από δύο άντρες. Σώζονται χάρη στην παρέμβαση του Τζώρτζη, που καταφέρνει να τους διώξει. Όταν η Ξένια καταλαβαίνει ότι σώθηκαν χάρη στη στάση του Τζώρτζη, τα βάζει μαζί του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved