Η ζωή της άλλης: Η Ελπίδα απορεί με το θράσος της Ξένιας και αρνείται να αποσυρθεί
Media

Η ζωή της άλλης: Η Ελπίδα απορεί με το θράσος της Ξένιας και αρνείται να αποσυρθεί

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, τα νέα δεν είναι ευχάριστα για την Ελπίδα.

Χάρη στην παρέμβαση της Ξένιας, που την κατηγορεί ότι έχει σχέσεις με τον Χάρη, μαθαίνει ότι το συμβούλιο της σχολής αποφάσισε τελικά να διακόψει την υποτροφία της. Η Ξένια συναντά την Ελπίδα και προσπαθεί να την εξαγοράσει για να αποσυρθεί από τον διαγωνισμό μαγειρικής. Η Κάτια αποφασίζει να επισκεφθεί τα γραφεία της εταιρείας και κάνει μια αποκάλυψη στον Μάνο.

Η Ελπίδα απορεί με το θράσος της Ξένιας και αρνείται να αποσυρθεί από τον διαγωνισμό. Η Κάτια μετά από ένα τηλεφώνημα του Πέτρου, αποκαλύπτει στον Μάνο, ότι ο Πέτρος όντως είναι ο πατέρας τους. Η Ξένια απειλεί τον Τζώρτζη γιατί θεωρεί ότι την πρόδωσε όσον αφορά την επίθεση εναντίον της Κάτιας.

Η Έλενα μαθαίνει ότι μια νέα γυναίκα επισκέφτηκε τον Τζώρτζη και τον πιέζει να μάθει ποια ήταν. Η Κάτια επισκέπτεται την εταιρία. Τη βλέπουμε να επαναλαμβάνει διαδικασίες του παρελθόντος με τελείως διαφορετική διάθεση. Το προσωπικό εντυπωσιάζεται απ' τη συμπεριφορά της. Ο Φάνης προσπαθεί να εξευμενίσει τη Λίλιαν. Η Ντορίτα τσακώνεται για άλλη μια φορά με τη Μαίρη λόγω της σχέσης της με τον Μάνο. Έρχεται η ώρα του διαγωνισμού. Ο Χάρης προσπαθεί να βοηθήσει την Ελπίδα και οι φίλοι της να τη στηρίξουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved