Η ζωή της άλλης: Ο Χάρης διαλέγει δαχτυλίδι αρραβώνων για την Ελπίδα
Media

Η ζωή της άλλης: Ο Χάρης διαλέγει δαχτυλίδι αρραβώνων για την Ελπίδα

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, είναι όλοι ενθουσιασμένοι με την γέννηση του μωρού της Τόνιας, εκτός από την Ξένια που προσπαθεί να εντοπίσει που ακριβώς βρίσκεται ο Στέφανος.

Παράλληλα, εκείνος επιδιώκει να έρθει σε επαφή με την Ελπίδα, που φοβούμενη τα δικά της συναισθήματα, συνεχίζει να τον αποφεύγει. Στην έπαυλη της Καλλιφατίδη, η ριζικά αλλαγμένη Κάτια έχει εντυπωσιάσει όλα τα μέλη της οικογένειας με τη συμπεριφορά της.

Η αστυνομία ανακρίνει τον Τζώρτζη, ενώ η Έλενα παρεμβαίνει προσπαθώντας να τον βοηθήσει και να σώσει την κατάσταση. Η Ξένια, στη θέα των αστυνομικών, τρομάζει και αρχίζει να ετοιμάζει τη βαλίτσα της. Ο Χάρης διαλέγει δαχτυλίδι αρραβώνων για την Ελπίδα. Παράλληλα, η Ελπίδα μιλάει με τον Στέφανο, που της λέει ότι θα γυρίσει στην Αθήνα. Το σοβαρό ύφος του την κάνει να ανησυχήσει...

Ο Νικόλας αποκαλύπτει στη Βάσω και τον Ηλία, για τη σχέση Μαίρης - Μάνου. Η Κάτια αποφασίζει να δει τον δικηγόρο της, από τον οποίο ζητά τη διαθήκη της. Η Ξένια επισκέπτεται τον Στέφανο στην Αγγλία. Ο Στέφανος τα χάνει που η Ξένια ήρθε να τον βρει στην Αγγλία. Πηγαίνουν κάπου να μιλήσουν και δυστυχώς για την Ξένια τα πράγματα δεν πάνε όπως υπολόγιζε. Η Κάτια αρχίζει να θυμάται κάποια πράγματα κι αυτό κάνει την ίδια και τη Σοφία πολύ χαρούμενες. Ο Μάνος συζητάει με τον Φάνη για το τι μπορεί να σημαίνει η εξαφάνιση της Ξένιας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved