Η ζωή της άλλης: Η Ξένια συνεχίζει να φλερτάρει με τον παραγωγό για να…
Media

Η ζωή της άλλης: Η Ξένια συνεχίζει να φλερτάρει με τον παραγωγό για να…

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, η Ελπίδα αποκαλύπτει στη Μαίρη ότι η Βάσω έμαθε για τη σχέση της με τον Μάνο.

Η Μαίρη ταράζεται και τρέχει στο μαιευτήριο να βρει τη Βάσω και μάταια προσπαθεί να της εξηγήσει. Η Ξένια κάνει μια κίνηση προς τον παραγωγό της εκπομπής του Αντύπα και βρίσκει θετική ανταπόκριση. Η Κάτια ρωτάει τον Σωτήρη τι συμφωνία υπάρχει μεταξύ τους κι εκείνος διστάζει να της απαντήσει. Η Ελπίδα δουλεύει στο ρεστοράν όταν δέχεται μια αιφνιδιαστική επίσκεψη.

Η Ελπίδα έχει αγωνία για τον δεύτερο διαγωνισμό και προσπαθεί να βελτιώσει την τηλεοπτική της παρουσία, ενώ το ενδιαφέρον που δείχνει ο Αλέξης για την υπόθεσή της ενοχλεί τον Χάρη. Η Ξένια συνεχίζει να φλερτάρει με τον παραγωγό, περιμένοντας να κερδίσει ανταλλάγματα. Ο Τζώρτζης με την Έλενα ζουν τον έρωτά τους με την αγωνία μην αποκαλυφθούν. Ο Μάνος με τον Ηλία συναντιούνται σε μια προσπάθεια συμφιλίωσης ενώ η Κάτια βρίσκει την κρυμμένη διαθήκή της και ανακαλύπτει πως έχει αποκληρώσει τον Ηλία και τον εγγονό της.

Η Κάτια ρωτάει επίμονα τον Φάνη γιατί δεν τον περιέλαβε στη διαθήκη της, αλλά αυτός διστάζει να της εξηγήσει. Η Ξένια υπόσχεται στον Τζώρτζη χρήματα προκειμένου να βγάλει την Κάτια από τη μέση, αλλά εκείνος φέρνει πολλές αντιρρήσεις. Ο Στέφανος εκμυστηρεύεται στη Μελίνα το πρόβλημα υγείας του. Η Τόνια και το μωρό βγαίνουν από το νοσοκομείο, ενώ ο Σωτήρης μένει για άλλη μια φορά πίσω, προφασιζόμενος δουλειά στο νοσοκομείο. Η συμπεριφορά του προκαλεί τη δυσαρέσκεια της Βάσως, που δεν διστάζει να τσακωθεί μαζί του...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232100