Η ζωή της άλλης: Η Ελπίδα, σοκαρισμένη από την είδηση για την αρρώστια του Στέφανου
Media

Η ζωή της άλλης: Η Ελπίδα, σοκαρισμένη από την είδηση για την αρρώστια του Στέφανου

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, ο Μάνος και η Μαίρη καμαρώνουν την καινούρια τους επιχείρηση.

Ο Χάρης προσπαθεί να ενθαρρύνει την Ελπίδα, που σκέφτεται να παραιτηθεί από τον διαγωνισμό μαγειρικής. Η Μελίνα λέει στη Βιβή για το πρόβλημα υγείας του Στέφανου και εκείνη είναι φυσικά συντετριμμένη. Ο Σωτήρης ετοιμάζει με την Ξένια σαμποτάζ κατά της Ελπίδας. Στο μεταξύ, η Ελπίδα ενημερώνεται για το πρόβλημα υγείας του Στέφανου.

Η Ελπίδα, σοκαρισμένη από την είδηση για την αρρώστια του Στέφανου, δεν ξέρει πως ν' αντιδράσει. Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται και η Κάτια, που έχει αρχίσει πλέον να θυμάται όλα αυτά που έκανε στο παρελθόν, αλλά δεν παίρνει ξεκάθαρη εξήγηση από κανέναν άνθρωπο του κύκλου της, σχετικά με το τι έχει συμβεί. Η Ξένια, από την άλλη, είναι ικανοποιημένη που κατάφερε με την αυτοσχέδια λιποθυμία της να αποφύγει το τεστ μαγειρικής προκειμένου να πάρει την εκπομπή.

Ο Φάνης πιάνει την Ξένια και τον Τζώρτζη να διαπληκτίζονται και ζητάει εξηγήσεις από την Ξένια. Η Έλενα εξομολογείται τον έρωτά της για τον Τζώρτζη στη Λίλιαν και της ζητάει να το πει στον Φάνη για να δει αντιδράσεις. Η Κάτια ζητάει από τον Φάνη να δει την Ελπίδα. Ο Νικόλας αδειάζει την Ντορίτα, που προσπαθεί να τον καλμάρει για το σκηνικό με τον Φίλιππο. Η Ξένια στήνει στο πλατό την παγίδα της εναντίον της Ελπίδας. Αλλάζει τα μπουκαλάκια τουmake up, η Ελπίδα όμως ανατρέπει τα σχέδιά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved