Σοφία Παπαϊωάννου: «Μου αρέσουν οι άνθρωποι που μας εμπνέουν να γίνουμε καλύτεροι»
Media

Σοφία Παπαϊωάννου: «Μου αρέσουν οι άνθρωποι που μας εμπνέουν να γίνουμε καλύτεροι»

Με την εμπειρία τόσων χρόνων στην έρευνα και το ρεπορτάζ ετοιμάζει με τους συνεργάτες της, για τέταρτη σεζόν, τις «360 μοίρες».

Η αυλαία ανοίγει για την Σοφία Παπαϊωάννου την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου, στις 24.00, στον Alpha.

Τι προετοιμασία απαιτείται για την εκπομπή;

«Συχνά, πολλή και απαιτητική από την ομάδα μου και εμένα, στο να βρεις το θέμα, να προσεγγίσεις τους κατάλληλους ανθρώπους και να τους πείσεις να βγουν στην κάμερα. Πέρα όμως από αυτό που βλέπει κανείς σε ένα ρεπορτάζ, προσπαθώ όλη μου τη ζωή να διαβάζω και να μορφώνομαι καθημερινά. Είναι αυτό που είχε πει ένας φιλόσοφος, ότι η γνώση είναι αυτό που μένει σε κάποιον, όταν ξεχάσει ό,τι έχει διαβάσει».

Ποιες προσωπικότητες κεντρίζουν το ενδιαφέρον σας;
«Οι άνθρωποι που είναι ζωντανοί, με αγάπη και όρεξη για ζωή, με ταλέντα και δραστηριότητες. Οι άνθρωποι που προσφέρουν που έχουν χιούμορ και ευαισθησίες, που είναι έξυπνοι και που προσπαθούν θαρραλέα για ένα μεγάλο σκοπό. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που μας εμπνέουν να γίνουμε καλύτεροι και που προσπαθούν να ωθήσουν προς τα εμπρός την κοινωνία».

Οι αφανείς ήρωες είναι οι πιο σημαντικοί για συνεντεύξεις;
«Θα έλεγα και οι αφανείς αλλά και οι διάσημοι ήρωες είναι σημαντικοί για συνεντεύξεις. Όλοι οι άνθρωποι που τους χαρακτηρίζουμε "ήρωες" συνήθως έχουν κάτι σημαντικό να πουν και να προσφέρουν στην κοινωνία και γι' αυτό τους αναζητούμε και τους ακούμε», λέει η παρουσιάστρια στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved