Η ζωή της άλλης: Η Ξένια επιστρατεύει διάφορα μέσα για να εξοντώσει την Ελπίδα
Media

Η ζωή της άλλης: Η Ξένια επιστρατεύει διάφορα μέσα για να εξοντώσει την Ελπίδα

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, ο Φάνης παίρνει τη Λίλιαν και πηγαίνουν εκδρομή στην επαρχία.

Όταν φτάνουν σε ένα αγρόκτημα τής εξηγεί τον πραγματικό λόγο της επίσκεψής τους. Η οικογένεια του Στέφανου κάνει ετοιμασίες για να τον υποδεχτεί. Ο Ανδρόνικος συνεχίζει τις διαδικτυακές επαφές του με τη Φωτεινή, χωρίς βέβαια να γνωρίζει για ποιαν πρόκειται. Η Κάτια ζητάει απ' τον Μάνο να τη βοηθήσει να διορθώσουν τα λάθη του παρελθόντος κι αυτός της το υπόσχεται.

Στον διαγωνισμό, η Ξένια επιστρατεύει διάφορα μέσα για να εξοντώσει την Ελπίδα. Εκείνη βάζει τα δυνατά της αλλά δυσκολεύεται να αποδώσει. Ο Χάρης κάνει ό,τι περνάει απ' το χέρι του για να την εμψυχώσει. Η Ξένια πανηγυρίζει για τη νίκη της στον διαγωνισμό παρ' όλες τις διαμαρτυρίες της Ελπίδας και του Χάρη που υποψιάζονται τη δολιοφθορά της. Περνά τη νύχτα με τον παραγωγό αλλά δεν καταφέρνει να ξεπεράσει την ανάμνηση του Στέφανου.

Η Κάτια αποφασίζει να ξεμπερδέψει το κουβάρι των σχέσεων της οικογένειας αλλά σκοντάφτει στην άρνηση όλων να αποκαλύψουν την αλήθεια. Η κλονισμένη υγεία του Στέφανου προβληματίζει και στενοχωρεί όσους τον αγαπούν, ανάμεσά τους και την Ελπίδα που ξεπερνά τις αναστολές της και τον συναντά στο νοσοκομείο. O Στέφανος αποκαλύπτει στην Ελπίδα το πρόβλημα υγείας του. Ο Φάνης αποφασίζει να υπερασπιστεί το κτήμα του κόντρα στα συμφέροντα των τοπικών παραγόντων...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved