Η ζωή της άλλης: Η Ξένια μεταφέρεται στο νοσοκομείο
Media

Η ζωή της άλλης: Η Ξένια μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, η Κάτια ρωτάει την Ξένια πού οφείλεται ο περίεργος τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεται τελευταία.

Η Ξένια προσπαθεί να την καθησυχάσει και της λέει ότι είναι συντετριμμένη από τον χωρισμό της με τον Στέφανο. Η Κάτια ζητάει από την Ξένια να τη φέρει σε επαφή με τη Βάσω, αλλά ο Φάνης κάνει τα πάντα για να αποτρέψει αυτή τη συνάντηση. Η Ντορίτα συμβουλεύει την Ελπίδα να μείνει μακριά από τον Στέφανο. Η Ξένια λιποθυμά μπροστά στα έκπληκτα μάτια της Κάτιας και του Τζώρτζη...

Η Ξένια μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Αμέσως μόλις ξαναβρίσκει τις αισθήσεις της, βλέπει τον Στέφανο μπροστά της και αρχίζει ξανά να ελπίζει πως τώρα που γύρισε θα είναι και πάλι μαζί. Στο μεταξύ, η Ελπίδα ξεχνάει το κινητό της στο γραφείο του Στέφανου και πηγαίνοντας να το βρει, τον βρίσκει πάλι μπροστά της. Εκτός από τον Στέφανο, συναντά και την Κάτια που βρίσκεται στο νοσοκομείο περιμένοντας την Ξένια.

Ο Φάνης και η Ξένια προσπαθούν να συγκρατήσουν τη Βάσω, που είναι έτοιμη να αποκαλύψει την αλήθεια στην Κάτια. Τελικά η Βάσω δεν αποκαλύπτει πώς έχει η κατάσταση, λέει όμως στην Κάτια ότι αν μάθει την αλήθεια δεν θα μπορέσει να συνεχίσει ήσυχη τη ζωή της. Η Κάτια σοκάρεται με αυτά που ακούει. Ο Στέφανος βλέπει ότι ο Τζώρτζης είναι σωφέρ της Καλλιφατίδου και ζητάει εξηγήσεις από την Ξένια. Ο Αλέξης δέχεται απειλές για την έρευνα του στην Τρίπολη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved