Η ζωή της άλλης: Η Ξένια στριμώχνεται από τις ερωτήσεις της Κάτιας και…
Media

Η ζωή της άλλης: Η Ξένια στριμώχνεται από τις ερωτήσεις της Κάτιας και…

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, η Μελίνα νιώθει εξαπατημένη από τον Στάθη σε σχέση με την Τιτίκα και αποφασίζει να διεκδικήσει την κόρη της.

Η Ρενέ συμβουλεύει την Ξένια να χτυπήσει την Ελπίδα στο αδύναμο σημείο της. Συγκίνηση από τη Βιβή και τον Ανδρόνικο, καθώς ο Στέφανος τούς ανακοινώνει ότι ξεκινάει χημειοθεραπείες. Η Κάτια προσπαθεί να μάθει από τον Θωμόπουλο για ποιο λόγο δεν συμπεριέλαβε τον Ηλία στη διαθήκη της. Η Ντορίτα και η Μαίρη συμφιλιώνονται. Στο μεταξύ, η Μελίνα πάει στο σπίτι του Στάθη και απαιτεί να πάρει πίσω το παιδί της.

Η Ξένια στριμώχνεται από τις ερωτήσεις της Κάτιας, που φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι είναι προβληματισμένη με τη συμπεριφορά της εγγονής της. Ο Χάρης και η Ελπίδα καταφέρνουν να πείσουν τον Γιάννη να μείνει και πάλι μαζί τους στο σπίτι, ενώ παράλληλα ο Στέφανος ξεκινάει τη χημειοθεραπεία, έχοντας δίπλα του τη Μελίνα που προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμη και να του σταθεί όσο περισσότερο μπορεί.

Η Μελίνα παίρνει πίσω την Τιτίκα από τον Στάθη με τη μεσολάβηση της Φωτεινής. Ο Στέφανος εκμυστηρεύεται στην Ελπίδα τις υποψίες του για την Ξένια. Η Κάτια αποφασίζει να δει τι γίνεται με τον λογαριασμό της στη Ελβετία. Μια γυναίκα από το παρελθόν του Χάρη εμφανίζεται στο εστιατόριο. Η Νάνσυ το εκμεταλλεύεται και τους φωτογραφίζει έτσι ώστε να φαίνεται σαν να φιλιούνται. Δείχνει τη φωτογραφία στην Ελπίδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved