Η ζωή της άλλης: Η Ξένια ταράζεται όταν μαθαίνει ότι…
Media

Η ζωή της άλλης: Η Ξένια ταράζεται όταν μαθαίνει ότι…

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, ο Αντύπας, δυσαρεστημένος από τις γνώσεις της Ξένιας στη μαγειρική, ζητάει από τον Φιλίππου, δεύτερη οντισιόν για την Ελπίδα.

Η Έλενα τσακώνεται με τη Λίλιαν που αρνείται να πάρει το μέρος της και να την υποστηρίξει απέναντι στον Φάνη. Ο Στέφανος διαβάζει στην εφημερίδα για μια σπείρα παραχαρακτών. Συνδυάζει τις πληροφορίες και αρχίζει να υποψιάζεται δόλο από την πλευρά της Ξένιας, στην οποία τελικά και τηλεφωνεί.

Ο Φάνης ζητάει απ' τον Στέφανο να του συστήσει κάποιον ψυχαναλυτή, για να βοηθήσει τη γιαγιά του στο θέμα της αμνησίας της. Εκείνος προτείνει τη θέση στον Ανδρόνικο. Η Ελπίδα έχει προβληματιστεί από την επίσκεψη της Έλλης στον Χάρη και αρχίζει να ζηλεύει. Η Κάτια επισκέπτεται τον Ηλία και του ζητάει να της μιλήσει για το παρελθόν. Η Ξένια ταράζεται όταν μαθαίνει ότι ο Στέφανος θα πάει στο Ναύπλιο.

Ο Φάνης εκπλήσσεται δυσάρεστα όταν μαθαίνει για τη σχέση του Τζώρτζη με τη μητέρα του, κάτι για το οποίο η Λίλιαν έχει επανειλημμένα προσπαθήσει να τον προετοιμάσει. Η Ντορίτα ζητάει απ' τη Μαίρη να της μιλήσει για τον πατέρα της κι εκείνη θυμώνει και αρνείται. Ο Στάθης πιέζει την Ξένια να αδειάσουν τον λογαριασμό της Κάτιας. Ο Στέφανος κι ο Αλέξης επισκέπτονται το ορφανοτροφείο στο Ναύπλιο για να ερευνήσουν το παρελθόν, κυρίως σε σχέση με την Ξένια...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved