Η ζωή της άλλης: Η Ξένια στριμώχνεται από τις ερωτήσεις της Κάτιας
Media

Η ζωή της άλλης: Η Ξένια στριμώχνεται από τις ερωτήσεις της Κάτιας

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, η Στυλιανή είναι έτοιμη να αφήσει τον Στέφανο και τον Αλέξη να δουν τα έγγραφα στο ορφανοτροφείο.

Το τηλεφώνημα της Ξένιας όμως, την κάνει να αλλάξει γνώμη και βάζει τέλος στις ελπίδες του Στέφανου. Η Νάνσυ προσπαθεί να κάνει την Ελπίδα καχύποπτη απέναντι στον Χάρη. Η Ντορίτα προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ που της προκάλεσε η συνάντηση με τον πατέρα της. Η Έλενα μαλώνει με τον Φάνη, που αντέδρασε τόσο άσχημα για τη σχέση της με τον Τζώρτζη.

Η Τόνια, με σημάδια από τα χτυπήματα του Σωτήρη στο πρόσωπο, εκμυστηρεύεται στην Ελπίδα το πρόβλημά της. Εκείνη προσπαθεί να την πείσει να απομακρυνθεί από τον Σωτήρη. Η Στυλιανή συναντά τον Αλέξη και τον Στέφανο στο ξενοδοχείο τους και τους λέει πως θα τους επιτρέψει να δουν τα αρχεία. Ο Ανδρόνικος αρχίζει να ψυχαναλύει την Κάτια και από την πρώτη κιόλας συνάντηση κερδίζει την εμπιστοσύνη της. Ο Αλέξης υποψιάζεται πως τα χαρτιά στο ίδρυμα έχουν πλαστογραφηθεί...

Η Ξένια στριμώχνεται από τις ερωτήσεις της Κάτιας, που φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι είναι προβληματισμένη με την συμπεριφορά της εγγονής της. Ο Φάνης τα βάζει με τη Λίλιαν που δεν του είπε τίποτα για τη σχέση της Έλενας με τον Τζώρτζη, ενώ εκείνοι απολαμβάνουν ανέμελοι την ελευθερία να είναι μαζί. Η Ελπίδα προσπαθεί να ηρεμήσει την Ντορίτα που δεν ξέρει πώς να χειριστεί την ξαφνική εμφάνιση του πατέρα της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved