Η ζωή της άλλης: Ο Στέφανος ετοιμάζεται να στήσει παγίδα στην Ξένια
Media

Η ζωή της άλλης: Ο Στέφανος ετοιμάζεται να στήσει παγίδα στην Ξένια

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, η Μαίρη εκνευρίζεται με την ανοχή της Ντορίτας απέναντι στον Αντώνη και τσακώνεται τόσο μαζί της, όσο και με τον Μάνο.

Ο Στέφανος πείθεται όλο και περισσότερο για το ότι η Ξένια έχει κάνει απάτη σε βάρος της Ελπίδας. Η Ξένια πάλι, σε πελάγη ευτυχίας, ετοιμάζεται για τη συνάντηση με τον Στέφανο την ίδια ώρα, που εκείνος ζητάει από έναν γνωστό του να τον βοηθήσει με ένα τεστ DNΑ. Φαίνεται ότι ετοιμάζεται να της στήσει παγίδα.

Ο Χάρης δίνει συμβουλές στον Γιάννη για τη σχέση του με τη Θάλεια. Κάτι αντίστοιχο προσπαθεί να κάνει κι ο Μιχάλης με την κόρη του, και εκνευρίζεται που η Βιβή δεν συμμετέχει και αδιαφορεί. Η Ελπίδα επισκέπτεται τον Σωτήρη και τον προειδοποιεί ότι ξέρει πώς φέρεται στην Τόνια. Η Ξένια ταράζεται όταν μαθαίνει ότι η Κάτια σκέφτεται να πάει ταξίδι στην Ελβετία για να μάθει τι έγινε με τον λογαριασμό της.

Ο Αντώνης αρνείται να δώσει στη Μαίρη το διαζύγιο και την εκβιάζει, ζητώντας της χρήματα. Η Μαίρη τσακώνεται τόσο με τον Μάνο όσο και με την Ντορίτα σχετικά με αυτό το θέμα. Η Έλενα πείθει τον διστακτικό Τζώρτζη να επιστρέψει στην έπαυλη. Ο Στέφανος ετοιμάζεται να στήσει παγίδα στην Ξένια, ζητώντας από τον Κυριάκο να προχωρήσει σε τεστ DNA. Η Κάτια επιμένει στη σκέψη της να κάνει ένα ταξίδι στην Ελβετία, τόσο για λόγους αναψυχής, όσο και για να διερευνήσει το θέμα του λογαριασμού της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved