Η ζωή της άλλης: Ο Τζώρτζης ενημερώνει την Ξένια ότι η Κάτια αρχίζει να θυμάται...
Media

Η ζωή της άλλης: Ο Τζώρτζης ενημερώνει την Ξένια ότι η Κάτια αρχίζει να θυμάται...

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, ο Στέφανος προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει την Ξένια.

Εκείνη, από την πλευρά της, συνεχίζει να τον ψάχνει επίμονα, ελπίζοντας σε επανασύνδεσή τους. Η Κάτια εξομολογείται στον Ανδρόνικο ότι θυμάται σκόρπια περιστατικά και του περιγράφει τις εικόνες από το ατύχημά της στη σκάλα. Η Νάνσυ πετάει σαν σπόντα στην Ελπίδα ότι θέλει να της πει κάτι σημαντικό. Ο Χάρης καταλαβαίνει πού το πάει η Νάνσυ και διαπληκτίζεται μαζί της...

Η Κάτια εξομολογείται στον Ανδρόνικο τις εικόνες που της έρχονται στο μυαλό από το ατύχημα στη σκάλα. Η Κάτια αναγνωρίζει θαμπά στο πρόσωπο του Τζώρτζη το άλλο πρόσωπο από το ατύχημα. Ο Τζώρτζης ενημερώνει την Ξένια που του προτείνει να ενεργήσουν άμεσα.

Ο Τζώρτζης ενημερώνει την Ξένια ότι η Κάτια αρχίζει να θυμάται... Ένας εκπρόσωπος από την εταιρεία πλησιάζει τον Φάνη για να του κάνει προσφορά για το αγρόκτημα. Η Ξένια βρίσκει το ημερολόγιο του Στέφανου και μπαίνει στον πειρασμό να το διαβάσει. Εκείνος, απ' την άλλη, προχωράει με το σχέδιό του να αποκαλύψει την αλήθεια. Η Μαίρη στεναχωριέται για τη σχέση της με την κόρη της και η Ελπίδα προσπαθεί να την ηρεμήσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved