Η ζωή της άλλης: Η Ξένια αδειάζει τον λογαριασμό της Κάτιας
Media

Η ζωή της άλλης: Η Ξένια αδειάζει τον λογαριασμό της Κάτιας

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, η Ελπίδα ακούει τα παράπονα της Μαίρης και κάνει μια κουβέντα στην Ντορίτα προσπαθώντας να της βάλει μυαλό.

Ο Σωτήρης συναντάει την Κάτια για να ζητήσει, για μια ακόμη φορά, τα χρήματα που του χρωστάει. Μετά από δική της επιμονή, της αποκαλύπτει κάτι, που τη σοκάρει. Η Ελπίδα πηγαίνει να βρει τον Στέφανο, που προσπαθεί με τρόπο να της εξηγήσει όσα έχει μάθει. Εντωμεταξύ, η Ξένια φτάνει κι εκείνη στο νοσοκομείο για να κάνει έκπληξη στον Στέφανο...

Ο Στέφανος μιλάει με αοριστίες στην Ελπίδα και της ζητά να επαναλάβει τις εξετάσεις αίματος. Εκείνη τον κατηγορεί ότι την κοροϊδεύει μόνο και μόνο για να την ξανακερδίσει και φεύγει. Ο Σωτήρης αποκαλύπτει στην Κάτια ότι τον πλήρωσε προκειμένου να παντρευτεί την Τόνια και να τη χωρίσει από τον Φάνη. Η Ξένια καταφτάνει στο νοσοκομείο και μπαίνει στο γραφείο του Στέφανου με σκοπό να του κάνει έκπληξη. Τα χάνει όταν βλέπει μπροστά της την Ελπίδα.

Η Ξένια αδειάζει τον λογαριασμό της Κάτιας. Η Νάνσυ κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Χάρη και του προτείνει να παρατήσει την Ελπίδα. Όταν εκείνος αρνείται, η Νάνσυ αποφασίζει να πει τα πάντα στην Ελπίδα. Εκείνη κλονίζεται με την αποκάλυψη της Νάνσυ για την ερωτική βραδιά της με τον Χάρη, παρ' όλο που αυτός το αρνείται. Η Ξένια πιέζει τον Στέφανο να ξαναβρεθούν, απογοητεύεται όμως από την ψυχρή συμπεριφορά του και αποφασίζει να τον εκδικηθεί θεωρώντας ότι έπαιξε μαζί της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved