Η ζωή της άλλης: Η Ελπίδα, σοκαρισμένη ακόμη από την αποκάλυψη του Χάρη…
Media

Η ζωή της άλλης: Η Ελπίδα, σοκαρισμένη ακόμη από την αποκάλυψη του Χάρη…

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, ο Ηλίας, υποψιάζεται την αλήθεια και πιέζει τον Σωτήρη για να μάθει τον λόγο της οικονομικής συμφωνίας που έχει με την Κάτια.

Η Ντορίτα δέχεται το φλερτ του Φίλιππου για να κοντράρει τον Νικόλα ενώ η Κάτια δρομολογεί το ταξίδι της στην Ελβετία, αγνοώντας την ανησυχία του Φάνη για την ευαίσθητη υγεία της.

Η Ελπίδα, σοκαρισμένη ακόμη από την αποκάλυψη του Χάρη, του επιστρέφει το δαχτυλίδι αρραβώνων και μαζεύει τα πράγματά της από το σπίτι του, βάζοντας έτσι το τέλος στη σχέση τους. Η Ξένια, σίγουρη ότι ο Στέφανος άλλαξε γνώμη εξαιτίας της Ελπίδας, ζητάει από τον Τζώρτζη να βάλει κάποιους να την κάνουν αγνώριστη. Ο Νικόλας βρίσκει την Ντορίτα να φεύγει από το εστιατόριο μαζί με τον Φίλιππο, ενώ η Μαίρη ανησυχεί για το πού βρίσκεται η κόρη της.

Ο Αντύπας απειλεί τον Φιλίππου ότι αν η Ξένια δεν συμμορφωθεί θα διακόψει την εκπομπή. Η Ξένια προτείνει να αναλάβει το κέτερινγκ Καλλιφατίδη να την σπονσοράρει. Η Κάτια βλέπει την Έλενα και τον Τζώρτζη να μιλάνε, η εικόνα από το ατύχημα γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρη. Ο Στέφανος συναντά τον Χάρη και ανακαλύπτει ότι αυτός και η Ελπίδα, έχουν τσακωθεί. Η Ελπίδα πηγαίνει στο Ναύπλιο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved