Η ζωή της άλλης: Ο Φάνης λέει στην Τόνια ότι υποψιάζεται ότι…
Media

Η ζωή της άλλης: Ο Φάνης λέει στην Τόνια ότι υποψιάζεται ότι…

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, ο Τζώρτζης ζητάει και άλλα λεφτά από την Ξένια για να κανονίσει τη δουλειά με την Ελπίδα.

Η Κάτια εκμυστηρεύεται στην Ξένια ότι θυμάται τον Τζώρτζη από το ατύχημα. Ο Φάνης λέει στην Τόνια ότι υποψιάζεται ότι η γιαγιά του πλήρωσε τον Σωτήρη για να την παντρευτεί. Εκείνη παθαίνει σοκ. Όταν αντιμετωπίζει τον Σωτήρη και του ζητάει να το παραδεχτεί, τσακώνονται άσχημα. Η Ξένια δίνει χρήματα στον Τζώρτζη για να φύγει απ' την Ελλάδα και του ζητάει μια τελευταία χάρη, που έχει να κάνει με την Ελπίδα...

Η Τόνια μαθαίνει για τη συμφωνία ανάμεσα στην Κάτια και τον Σωτήρη. Ζητάει εξηγήσεις από τον Σωτήρη και καταλήγουν να τσακωθούν άσχημα. Η Κάτια φτάνει στη Λωζάνη και συναντά τον Πέτρο. Η Ξένια ζητάει από τον Τζώρτζη να επιτεθεί στην Ελπίδα. Ο Στέφανος, μετά από τηλεφώνημα της Παναγιώτας, υποψιάζεται πού είναι η Ελπίδα. Η Λίλιαν πληγώνεται όταν καταλαβαίνει ότι ο Φάνης δεν έχει ξεπεράσει την Τόνια.

Η Ξένια μαθαίνει ότι η Ελπίδα χώρισε με τον Χάρη και φοβάται ότι αυτή είναι η αιτία της ψυχρότητας του Στέφανου. Ο Στέφανος συναντά την Ελπίδα στο Ναύπλιο και προσπαθεί να της μιλήσει για τις υποψίες του πάνω το θέμα των γονιών της, καθώς και για τον ρόλο της Ξένιας αλλά από τη μία η κλονισμένη υγεία του κι απ’ την άλλη η αρνητική στάση της Ελπίδας, τον εμποδίζουν να προχωρήσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved