Η ζωή της άλλης: Μια δυσάρεστη έκπληξη την περιμένει τη Βάσω
Media

Η ζωή της άλλης: Μια δυσάρεστη έκπληξη την περιμένει τη Βάσω

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, ο Χάρης νιώθει μόνος χωρίς την Ελπίδα ενώ ο Γιάννης ετοιμάζεται να περάσει μια ερωτική βραδιά με τη Θάλεια.

Η Ξένια λειτουργεί ακραία, μην μπορώντας να κατανοήσει γιατί ο Στέφανος απομακρύνθηκε ξανά ενώ η Κάτια με τον Πέτρο περνούν νοσταλγικά στη Λωζάνη πάντα με το παρελθόν να σκιάζει τις στιγμές τους. Ο Τζώρτζης και η Έλενα ζουν τον έρωτά τους χωρίς να μπορούν να αγνοήσουν τις αντιδράσεις του περίγυρου.

Ο Τζώρτζης και η Έλενα κάνουν σχέδια για το μέλλον, όταν η Έλενα πληροφορείται από τον Στάθη για την ερωτική σχέση του Τζώρτζη με την Ξένια. Ο κύκλος γύρω από την Ξένια αρχίζει να στενεύει. Το σοκ της Κάτιας από τα νέα ότι ο λογαριασμός της είναι άδειος, την γεμίζει υποψίες και ανησυχία για το αν κάποιος από την οικογένειά της πήρε αυτά τα χρήματα κρυφά από την ίδια.

Η ανησυχία της Ξένιας μεγαλώνει, καθώς η Κάτια φαίνεται αποφασισμένη να ερευνήσει ποιος άδειασε τον τραπεζικό λογαριασμό της. Ο Στέφανος πηγαίνει καινούριο υλικό με το DNA της Ξένιας στο εργαστήριο του Κυριάκου και περιμένει τα αποτελέσματα με μεγάλη αγωνία. Η Βάσω, ανήσυχη που η Τόνια δεν απαντάει στα τηλεφωνήματά της, αποφασίζει να πάει η ίδια από το σπίτι της να δει πως είναι η κόρη της. Μια δυσάρεστη έκπληξη την περιμένει εκεί...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved