Η ζωή της άλλης: Η Ξένια ζητάει από τον Στέφανο να…
Media

Η ζωή της άλλης: Η Ξένια ζητάει από τον Στέφανο να…

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, ο Αντώνης εκβιάζει τη Μαίρη προκειμένου να της δώσει διαζύγιο.

Η Ελπίδα, μετά τις αποκαλύψεις του Τζώρτζη, βρίσκει τον Στέφανο και του λέει πόσο άσχημα νιώθει που η σχέση τους τέλειωσε άδικα. Ο Στέφανος τής λέει ότι όλα θα διορθωθούν και ότι έχει ένα τελευταίο πράγμα να κάνει και μετά θα της αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τους γονείς της. Η Ξένια ζητάει από τον Στέφανο να συναντηθούν εκεί που έκαναν πρώτη φορά έρωτα.

Ο Στέφανος πηγαίνει να βρει την Ξένια. Στη συνάντησή τους, η Ξένια είναι μελοδραματική και προσπαθεί να τον πείσει να φύγουν οι δυο τους για το εξωτερικό. Ο Στέφανος φυσικά δεν το συζητάει. Συνεχίζει να της δείχνει την περιφρόνησή του και να την κατηγορεί.

Η Βιβή, η Ελπίδα και ο Ανδρόνικος λαμβάνουν ένα παράξενο μήνυμα από τον Στέφανο... Είναι σε αναμμένα καρφιά και προσπαθούν μάταια να τον εντοπίσουν, αλλά το τηλέφωνό του παραμένει κλειστό. Η Ξένια επισκέπτεται τον Ανδρόνικο. Τρομοκρατημένη, του λέει ότι έλαβε ένα ακατανόητο μήνυμα από τον Στέφανο και ήρθε να μάθει αν είναι καλά. Κανένας δεν μπορεί να εξηγήσει τι έχει συμβεί και όσο περνάει η ώρα, η αγωνία της οικογένειας μεγαλώνει...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved