Η ζωή της άλλης: Η Κάτια δείχνει φανερά πλέον τη δυσπιστία της
Media

Η ζωή της άλλης: Η Κάτια δείχνει φανερά πλέον τη δυσπιστία της

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, ο Σωτήρης ζητά από την Ξένια ανταλλάγματα προκειμένου να τη βοηθήσει στο σχέδιό της.

Ο Αντώνης πέφτει στην παγίδα της Ντορίτας και βρίσκεται προ εκπλήξεως. Ο Αλέξης, μετά από τηλεφώνημα του Φάνη, φεύγει εκτάκτως για την Αρκαδία, προκειμένου να τον βοηθήσει με τις εξελίξεις στο κτήμα. Ο Αλέξης ξεκινάει, παρά τη δυσαρέσκεια της Στέλλας. Στο μεταξύ, ο Κυριάκος εξακολουθεί να ψάχνει τον Ανδρόνικο...

Ο ειδικός, αφού εξετάσει τα δύο πιστοποιητικά, διαπιστώνει ότι τα έγγραφα είναι γνήσια. Απογοητευμένος ο Αλέξης τού ζητάει να τα συγκρίνει με τα υπόλοιπα έγγραφα που υπάρχουν στο ίδρυμα. Η Ξένια, νιώθοντας στριμωγμένη από την Κάτια που θυμήθηκε ότι ήταν και ο Τζώρτζης εκεί το βράδυ του ατυχήματός της, αναγκάζεται να παραδεχθεί ότι είχε σχέση με τον Τζώρτζη. Η Κάτια δείχνει φανερά πλέον τη δυσπιστία της στα λεγόμενά της, αλλά φυσικά δεν μπορεί να υποπτευθεί ότι η Ξένια σχεδιάζει πάλι να την σκοτώσει.

Ο Κυριάκος ακυρώνει το ραντεβού με τον Ανδρόνικο. Ο Ανδρόνικος παραξενεμένος πηγαίνει στην Ελπίδα και της ζητάει να έρθει σε επαφή με τον Αλέξη για να εντοπίσουν τον Κυριάκο. Η Ελπίδα είναι διστακτική. Ο Φάνης και ο Αλέξης βρίσκουν στο αγροτόσπιτο το σκυλί σκοτωμένο, προφανώς μια πράξη εκφοβισμού από αυτούς που θέλουν να στήσουν τη βιομηχανική μονάδα. Αποφασίζουν να αρχίσουν κινητοποιήσεις για να προκαλέσουν το ενδιαφέρον των μίντια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved