Η ζωή της άλλης: Η Ελπίδα δίνει γενετικό υλικό για να γίνει τεστ DNA
Media

Η ζωή της άλλης: Η Ελπίδα δίνει γενετικό υλικό για να γίνει τεστ DNA

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, η Κάτια με τον Μάνο και τη Μαίρη φέρνουν την Ξένια στο νοσοκομείο.

Η Ξένια, που φοβάται ότι έχει δηλητηριαστεί, ζητά πανικόβλητη από τον Σωτήρη να της δώσει το αντίδοτο. Η Ελπίδα, πιεσμένη από τα αισθήματά της και νιώθοντας ενοχές απέναντι στον Χάρη, προσπαθεί όσο μπορεί να αποφύγει τον Αλέξη, αλλά οι καταστάσεις τούς φέρνουν συνέχεια κοντά. Η Βάσω φτάνει στο νοσοκομείο για να δει την Ξένια. Εκεί έχει μια εκρηκτική αντιπαράθεση με την Κάτια.

Ο Φάνης και οι οικολόγοι στην Αρκαδία ετοιμάζουν κινητοποιήσεις, που όλα δείχνουν ότι θα πάρουν άσχημη τροπή. Ο Ανδρόνικος με τον Αλέξη συναντούν τον Κυριάκο κι απαιτούν να μάθουν τι του είχε ζητήσει ο Στέφανος. Η Ξένια πέφτει από τα σύννεφα όταν συνειδητοποιεί τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία της... Ορκίζει τον Σωτήρη να το κρατήσει μυστικό και πηγαίνει να βρει τον Φιλίππου, ζητώντας βοήθεια. Η αντίδρασή του δεν είναι αυτή, που περίμενε.

Η Μαίρη προσπαθεί, με αφορμή το γάμο των παιδιών, να ξαναφτιάξει τη σχέση της με τη Βάσω που όμως εξακολουθεί να την αντιμετωπίζει με επιφύλαξη και να επικρίνει τη σχέση της με τον Μάνο. Η Ελπίδα, με προτροπή του Αλέξη, δίνει γενετικό υλικό για να γίνει τεστ DNA, χωρίς να γνωρίζει τον λόγο. Η ανομολόγητη έλξη μεταξύ τους βαθαίνει και η Ελπίδα νιώθει άσχημα απέναντι στον Χάρη, που είναι τόσο καλός απέναντί της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved