Τι νέο ετοιμάζει ο ΑΝΤ1;
Media

Τι νέο ετοιμάζει ο ΑΝΤ1;

Τι ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν;

Οι συζητήσεις και οι επαφές με πρόσωπα δίνουν και παίρνουν αυτό το διάστημα. Το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 από τον Γενάρη ανανεώνεται με νέες εκπομπές και σόου που καλύπτουν την επιθυμία και του πιο απαιτητικού τηλεθεατή, καθώς στο τραπέζι των συζητήσεων έχουν πέσει πολλά και πολύ ενδιαφέροντα κόνσεπτ.

  • «Hell’s Kitchen»: Το σόου που παρουσιάζει στο εξωτερικό ο Γκόρντον Ράμσεϊ και σημειώνει μεγάλη επιτυχία έρχεται και στην Ελλάδα, με τον Εκτορα Μποτρίνι να βρίσκεται στο τιμόνι της εκπομπής. Δύο ομάδες σεφ διαγωνίζονται για μια θέση επικεφαλής σεφ σε ένα εστιατόριο, προσπαθώντας να επιτύχουν συγκεκριμένες μαγειρικές αποστολές.
  • «Celebrity Game Show»: Το είδαμε τελευταία φορά στο Μθ93, και μάλιστα είχε μεγάλη απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό. Στον ΑΝΤΙ σκέφτονται, λοιπόν, να το επαναφέρουν στη μικρή οθόνη στο β' μισό της σεζόν.
  • «The Bachelor»: Το συγκεκριμένο κόνσεπτ προβάλλεται στο εξωτερικό και είναι μεγάλη επιτυχία... Είναι και ένα από τα νέα και ολοκαίνουργια κόνσεπτ που σκέπτονται τα στελέχη του καναλιού ότι ήρθε η ώρα να μπει στο πρόγραμμα του σταθμού. Πενήντα κοπέλες σαν τα κρύα τα νερά διεκδικούν την καρδιά ενός γοητευτικού εργένη!
  • «Dancing with the stars»: Το είδαμε, το αγαπήσαμε και μας έχει λείψει... Ο λόγος για το σόου χορού του ΑΝΤ1 «DWTS», που φέτος ξαναμπαίνει στα πλάνα και τις συζητήσεις...
  • Μυθοπλασία: Εδώ όλα είναι ακόμη ρευστά. Άλλωστε, τα δύο από τα τρία σίριαλ που εντάχθηκαν φέτος στο πρόγραμμα, «Παρθένα Ζωή» και «Κάτι χωρισμένα παλικάρια», συνεχίζονται και στο β' μισό της σεζόν. Βέβαια, έχει γίνει επαφή με τους Τίνα Καμπίτση και Ανδρέα Μορφονιό για μία νέα σειρά με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο, αλλά δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί κάτι.
  • «Sunday Live»: Από το καλοκαίρι ανακοινώθηκε από τον γενικό διευθυντή Προγράμματος, Marketing και Επικοινωνίας για τον ΑΝΤΙ ΤΥ, Γιάννη Λάτσιο, η επιθυμία να εντάξουν στο πρόγραμμα του καναλιού ένα λαμπερό σόου που θα προβάλλεται τα βράδια της Κυριακής. Το συγκεκριμένο σόου, λοιπόν, δεν αποκλείεται να το δούμε στο β' μισό της σεζόν.

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved