Το τατουάζ: Σε τρομερό δίλημμα ο Θεοχάρης
Media

Το τατουάζ: Σε τρομερό δίλημμα ο Θεοχάρης

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Το τατουάζ, ο Αλέξανδρος τρελαίνεται από αγωνία για την τύχη της Όλγας και της Λήδας.

Όταν, τελικά, μαθαίνει πως είναι καλά, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα τεράστιο δίλημμα. Παράλληλα ο Τόνυ και η Τατιάνα προσπαθούν ν αγνοήσουν την έντονη έλξη που νιώθουν ενώ η Άννα είναι χαρούμενη που βγήκε η Αμαλία από το Ίδρυμα. Η σύλληψη της Θάλειας ανακουφίζει τον Ορφέα ενώ η αστυνομία προβληματίζεται για την δράση του κατά συρροή δολοφόνου. Μια φράση, καθαρά ειπωμένη, από την Αμαλία αναστατώνει πολύ τον Θεοχάρη.

Η απαίτηση της Άννας να μεταφερθεί η Αμαλία στο σπίτι της, όπου τώρα κατοικεί η Βέρα με τον μικρό Μάριο, αναστατώνει την τελευταία και φέρνει σε τρομερό δίλημμα τον Θεοχάρη. Η Νικόλ, αρνείται να δεχτεί πως οι ζαλάδες της οφείλονται σε ψυχολογικά αίτια κι ανησυχεί για την υγεία της. Η Τατιάνα προσπαθεί ν’ αποφεύγει τις συναντήσεις με τον Τόνυ, νιώθοντας τρομερή αμηχανία όταν βρίσκεται κοντά του. Την ίδια στιγμή η Μαργκώ συγκεντρώνει πληροφορίες γύρω από το άτομό της.

Η τυχαία συνάντηση της Ελένης μ’ ένα νεανικό φλερτ από το λύκειο, πυροδοτεί τη ζήλια του Ορφέα, κάνοντάς τον επικίνδυνο. Ο Αλέξανδρος, προκειμένου να μην τον αποκόψει η Όλγα απ’ την κόρη του, δέχεται τον όρο να μην αποκαλύψει ποτέ την αλήθεια στην Άννα. Στο μεταξύ οι αναμνήσεις, οδηγούν τα βήματα της Αμαλίας.. στην αγκαλιά του Θεοχάρη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved