Η ζωή της άλλης: Η Ξένια βρίσκεται σε μεγάλη ένταση περιμένοντας να…
Media

Η ζωή της άλλης: Η Ξένια βρίσκεται σε μεγάλη ένταση περιμένοντας να…

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, η Βάσω, μετά από αρκετή ταλαιπωρία, ετοιμάζεται να μπει στο χειρουργείο για μια απλή επέμβαση, ώστε να θεραπευτεί από τους πόνους που τη βασανίζουν.

Η Ξένια συνεχίζει να παριστάνει την αφοσιωμένη στον Σήφη και φροντίζει να είναι διαρκώς στο πλάι του, όσο αυτός βρίσκεται στο νοσοκομείο. Καθώς τον περιποιείται στο νοσοκομείο έρχεται για μια ακόμα φορά αντιμέτωπη με την Ελπίδα.

Ο Αλέξης πιέζεται από όλες τις μεριές να πάρει μία απόφαση και βρίσκεται σε απόγνωση. Στο μεταξύ, η Ελπίδα προσπαθεί να κρύψει τα συναισθήματά της για εκείνον ακόμη και από τον ίδιο της τον εαυτό. Η Ξένια βρίσκεται σε μεγάλη ένταση περιμένοντας να διαπιστώσει αν το νέο σχέδιο θα στεφθεί από επιτυχία. Μία ανατροπή στην εξέλιξη της επέμβασης της Βάσως θα αφήσει τα πράγματα μετέωρα...

Ο Ακριτίδης καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να μπορέσει να βοηθήσει τη Βάσω. Στο μεταξύ, ο Φάνης και η Τόνια εξομολογούνται τον έρωτά τους ο ένας στον άλλον και ο Φάνης την καλεί να έρθει για λίγες μέρες στο εξοχικό. Ο Ακριτίδης ενημερώνει την οικογένεια της Βάσως ότι συνάντησε επιπλοκές κατά την επέμβαση, για τις οποίες οι λόγοι παραμένουν αδιευκρίνιστοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved