Η ζωή της άλλης: Η Ξένια δεν βρίσκει φιλική υποδοχή στην καινούρια της θέση
Media

Η ζωή της άλλης: Η Ξένια δεν βρίσκει φιλική υποδοχή στην καινούρια της θέση

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, η Κάτια ζητάει από την Ελπίδα να την βοηθήσει να βρει το παιδί που ήταν συνομήλικό της στο ορφανοτροφείο.

Ο Αλέξης προτείνει στην Στέλλα να πείσουν τον πατέρα της να μπει για εγχείρηση, ώστε να προχωρήσουν και αυτοί με τον γάμο τους.

Η Ντορίτα ανακαλύπτει σε τι οφείλεται η αδιαθεσία της. Η Κάτια αποκαλύπτει στον Πέτρο όσα γνωρίζει. Στο μεταξύ, το κόλπο της Ξένιας αρχίζει να αποδίδει καρπούς... Η Ντορίτα δεν ξέρει πώς να χειριστεί την όλη κατάσταση και η Ελπίδα και η Μαίρη κάνουν ό, τι μπορούν προκειμένου να τη βοηθήσουν.

Η Ξένια δεν βρίσκει φιλική υποδοχή στην καινούρια της θέση. Επιπλέον, αναγκάζεται να αντιμετωπίσει την Κάτια. Η Θάλεια ανακαλύπτει κάτι για τον Γιάννη που δεν της αρέσει καθόλου. Ο Φίλιππος πλησιάζει τον Χάρη με μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Ο Αλέξης συζητάει με την Ελπίδα για το ταξίδι στο Ναύπλιο. Ο Φάνης ζητάει από την Τόνια να πάει για μερικές μέρες μαζί του στο αγρόκτημα. Η Έλενα νιώθει ανασφάλεια με τη νέα κατάσταση και επικοινωνεί με τον Τζώρτζη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved