Η ζωή της άλλης: Η Ξένια αναγκάζεται να αντιμετωπίσει την Κάτια
Media

Η ζωή της άλλης: Η Ξένια αναγκάζεται να αντιμετωπίσει την Κάτια

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, η Ξένια αναγκάζεται να αντιμετωπίσει την Κάτια, αλλά δεν καταφέρνει να της δώσει κάποια πειστική εξήγηση.

Η Τόνια είναι πολύ σκεπτική απέναντι στην πρόταση του Φάνη, να τον συνοδεύσει στο αγρόκτημα. Στο μεταξύ, ο Τζώρτζης ετοιμάζεται να πάρει σημαντικές αποφάσεις σχετικά με το θέμα της Έλενας. Η Κάτια αποφασίζει να κάνει μία πολύ σοβαρή συζήτηση με την Ελπίδα.

Ο Αλέξης κρατώντας στην αγκαλιά του την Ελπίδα τής ανοίγει την καρδιά του, εκμυστηρεύοντάς της όλα τα όνειρα που έχει κάνει γι' αυτούς. Η Ελπίδα, πιο συγκρατημένη, προσπαθεί ακόμη να συνειδητοποιήσει τις επιπτώσεις αυτού που μόλις έζησαν, όταν εμφανίζεται η Στέλλα. Η Ξένια, συνεχίζοντας το παιχνίδι της, βιώνει τις περιποιήσεις του Σήφη που φαίνεται να έχει πιαστεί για τα καλά στην παγίδα της.

Ο Φάνης προσπαθεί να ηρεμήσει τη Λίλιαν, που απαιτεί ένα σωρό εξηγήσεις από τη μεριά του, καθώς η συνάντηση με την Τόνια στο αγρόκτημα την έχει αναστατώσει. Η Ξένια προτείνει στην Κάτια να κάνουν μια ανταλλαγή που -κατά τη γνώμη της- συμφέρει και τις δύο γυναίκες. Η Κάτια όμως αρνείται. Ο Αλέξης συναντάει την Ελπίδα και προσπαθεί να της εξηγήσει την στάση του το προηγούμενο βράδυ. Ο Τζώρτζης γυρίζει στην Αθήνα και συναντάει την Έλενα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved