Κόκκινο νυφικό: Όλα τα γεγονότα οδηγούν στο δολοφόνο
Media

Κόκκινο νυφικό: Όλα τα γεγονότα οδηγούν στο δολοφόνο

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Κόκκινο νυφικό, η στιγμή της αποκάλυψης του δολοφόνου έχει φτάσει και όλα τα γεγονότα οδηγούνσ’ αυτόν.

Ο Όμηρος αρνείται να πιστέψει ότι η Πόλυ είναι η δολοφόνος. Τα τρία κορίτσια, από την άλλη, επιμένουν για την ενοχή της και η σύγκρουσή τους έχει απρόσμενα αποτελέσματα. Στο παρασκήνιο, όμως, υπάρχει ένα πρόσωπο που έχει ανακαλύψει την αλήθεια και αυτό δεν είναι άλλο από τον Άρη Καρζή, για τον οποίο ο Όμηρος μέχρι τώρα πίστευε ότι υπάρχει μόνο στη φαντασία του.

Η πραγματικότητα θα τον διαψεύσει και οι ζωές όλων των ηρώων θα πάρουν άλλη τροπή στο πέρασμα του χρόνου. Η Κατρίνα θα ανοίξει το δικό της γραφείο ιδιωτικών ερευνών, η Σίλια θα ακολουθήσει την καρδιά της που θα την οδηγήσει στην Κρήτη και η Στάμη θα βρει τον έρωτα εκεί που δεν το περίμενε.

Η Μάιρα θα εγκλωβίσει τον Δημήτρη στα δικά της σχέδια, εκμεταλλευόμενη μια τυχαία αφορμή και ο Φίλιππος θα νικήσει προς το παρόν τις αναστολές του. Τέλος, ο Όμηρος θα αναγκαστεί να «προσγειωθεί» σ’ αυτό που η μοίρα τού έφερε, μέσα στην παράξενη περιπέτεια που έμπλεξε τις ζωές όλων: ένα κόκκινο νυφικό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved