H ζωή της άλλης: Ο Αλέξης αποχαιρετά την Στέλλα και φεύγει απ' την Ελλάδα
Media

H ζωή της άλλης: Ο Αλέξης αποχαιρετά την Στέλλα και φεύγει απ' την Ελλάδα

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, η κατάσταση της Βάσως βελτιώνεται όλο και περισσότερο.

Η ίδια ζητάει, φυσικά, να δει τον Ηλία, μην καταλαβαίνοντας γιατί δεν έχει πάει να τη δει ακόμα. Ελπίδα και Ξένια βρίσκονται για μια ακόμη φορά αντιμέτωπες στον διαγωνισμό μαγειρικής. Αυτή τη φορά, οι σκευωρίες της Ξένιας δεν έχουν την αναμενόμενη επιτυχία και τελικά οι συνέπειες στρέφονται εναντίον της...

Η Ξένια πείθει τον Πέτρο να τη συναντήσει και με τα πολλά καταφέρνει να τον πάρει με το μέρος της. Στο μεταξύ, ο Ηλίας βρίσκει το κουράγιο να επισκεφθεί τη Βάσω και να της πει όλη την αλήθεια. Δυστυχώς όμως, φτάνει πολύ αργά, όταν πια η γυναίκα του έχει μάθει τα πάντα με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Ο Αλέξης αποχαιρετά την Στέλλα και φεύγει απ' την Ελλάδα.

Η Ντορίτα συνωμοτεί με τον Γιάννη, προκειμένου να ξαναφέρουν κοντά τον Χάρη και την Ελπίδα. Η Έλενα ζητάει απ' τον Φάνη και τον Μάνο να τη βοηθήσουν να κάνει μια καινούρια αρχή, αλλά εκείνοι προβάλλουν αντιρρήσεις. Ο Σωτήρης λέει στην Ξένια ότι θα τη βοηθήσει να πραγματοποιήσει τα σχέδιά της σχετικά με τον Σήφη και εκείνη ενθουσιάζεται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved