Μαρία η άσχημη: Ο Αλέξης στήνεται από τη Μαρία
Media

Μαρία η άσχημη: Ο Αλέξης στήνεται από τη Μαρία

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μαρία η άσχημη, ο Αλέξης γράφει, για πρώτη φορά, τη δική του κάρτα με τα προσωπικά του συναισθήματα στη Μαρία, η οποία συγκινείται μεν αλλά την αγνοεί πιστεύοντας ότι την κοροϊδεύει.

Η Σοφία διηγείται στις φίλες της ενθουσιασμένη πως πέρασε με τον Κώστα, το επικείμενο φλερτ της. Για άλλη μία φορά, ο Αλέξης στήνεται από τη Μαρία, που της είχε προτείνει να πάνε για φαγητό, επειδή αυτή προτιμάει να πάει με τον Νικόλα για ν’ αγοράσουν αυτοκίνητο.

Η Μαρία κι ο Νικόλας εμφανίζονται στην Ecomoda με το ολοκαίνουργιο πολυτελές αυτοκίνητό τους. Οι απόκληρες μακαρίζουν την τύχη της Μαρίας που έχει κάποιον σαν τον Νικόλα κοντά της. Η Μόνικα αναφέρει στον Κρίστο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στη σχέση της με τον Δημήτρη. Ο Σωτήρης λέει στη σαστισμένη Αγγελική πως έχει κανονίσει να της γνωρίσει τη μητέρα του. Μόλις η Αργυρώ βλέπει το αυτοκίνητο του Νικόλα συγκινείται και νιώθει περήφανη για τον γιο της. Η Λίλιαν τηλεφωνεί στον Νικόλα και του υπενθυμίζει την πρότασή του για ραντεβού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved