Insider: Ο Σαρπ ζητά από τον Ακίν να συνεργαστούν, αλλά αυτός…
Media

Insider: Ο Σαρπ ζητά από τον Ακίν να συνεργαστούν, αλλά αυτός…

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς insider ο Τζελάλ παραμένει κρυμμένος, αφήνοντας τον Σαρπ να παρουσιάζεται ως το νέο αφεντικό, προκειμένου να παρασύρει σε παγίδα τον Κοκκινοτρίχη και τον Ακίν.

Ο Σαρπ ζητά από τον Ακίν να συνεργαστούν, αλλά αυτός αρνείται. Όταν όμως, βλέπει τον τρόπο που επηρεάζει τους άντρες του ο Σαρπ, αναθεωρεί την άποψή του και υποψιάζεται ότι ο Τζελάλ ζει. Ο Ακίν ενημερώνει τον Νταβούτ και τον Μινίκ για τον «θάνατο» του Τζελάλ και ότι ο Σαρπ πήρε τη θέση του. Ο Νταβούτ εξοργίζεται.

Η Εϊλέμ μαθαίνει τα νέα για τον Σαρπ και του ζητά εξηγήσεις. Ο Σαρπ τής φέρεται σκληρά. Ο Ακίν κανονίζει συνάντηση με τον Σαρπ, στέλνει όμως τους εξοργισμένους Νταβούτ και Μινίκ εναντίον του και κόβει τον δρόμο στον Τζελάλ. Στο σημείο συνάντησης πηγαίνει και ο Γιουσούφ με πρόσχημα να συλλάβει τον Σαρπ για τη δολοφονία του Μεστάν, αλλά στην πραγματικότητα για να τσακώσει τον Ακίν και τον Τζελάλ. Τελικά, επικρατεί χάος: ο Σαρπ συλλαμβάνεται και ο Τζελάλ έρχεται μόνος του αντιμέτωπος με τον Ακίν και τον Κοκκινοτρίχη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved