Λιάγκας: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο για τον οποίο αποχώρησε από την εκπομπή του η Κολέτσα
Media

Λιάγκας: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο για τον οποίο αποχώρησε από την εκπομπή του η Κολέτσα

Η Χριστίνα Κολέτσα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Τρια όμως λεπτά μετά την έναρξη της κουβέντας τους, εκείνη... αποχώρησε.

«Δεν αποχώρησε ποτέ κανένας καλεσμένος από την εκπομπή. Στο συγκεκριμένο περιστατικό η κοπέλα ήταν πολύ πιεσμένη, πράγμα το οποίο μου το είπε και η ίδια κατά την διάρκεια της συνέντευξης, και αποφασίσαμε από κοινού να μην συνεχίσουμε. Όλο μάλιστα αυτό έχει αποτυπωθεί στις κάμερες. Για προφανείς λόγους δεν το παίξαμε» τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας στο Man of Status.

Θεωρεί ότι είναι πιεστικός στις συνεντεύξεις του; «Ο δημοσιογράφος οφείλει να σκάψει στην ψυχή και το μυαλό του καλεσμένου και να του δώσει την δυνατότητα να βγάλει την αλήθεια του. Πολλοί σημαντικοί άνθρωποι έχουν εξομολογηθεί πολύ προσωπικές και δύσκολες στιγμές που έχουν βιώσει στην ζωή τους. Και έχουν μιλήσει χωρίς φόβο για όλα. Μάλιστα είμαι πολύ χαρούμενος που την επόμενη ημέρα όλοι ανεξαιρέτως με έχουν πάρει τηλέφωνο ή μου έχουν στείλει μήνυμα για να με ευχαριστήσουν για την υπέροχη κουβέντα που είχαμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved