Ανασκόπηση 2017: Οι καυγάδες στην tv και στη showbiz, που μας απασχόλησαν μέσα στη χρονιά
Media

Ανασκόπηση 2017: Οι καυγάδες στην tv και στη showbiz, που μας απασχόλησαν μέσα στη χρονιά

Ένας χρόνος πέρασε και σίγουρα υπήρχαν τσακωμοί,καυγάδες και εντάσεις τόσο στην tv και στα ριάλιτι όσο και στην showbiz!

- Ποιος θα ξεχάσει τις παίκτριες του My Style Rocks να τσακώνονται όχι μόνο στο πλατό της εκπομπής αλλά να τσακώνονται και στα... παρασκήνια και να γίνεται ο κακός χαμός!Ξεκατίνιασμα, ειρωνείες και ένταση απολαύσαμε στο My style rocks. Η ατάκα δε που είχε αφήσει άφωνους τους πάντες ήταν της Ιωάννας Τούνη στη Σοφία Λεοντίτση: «Σοφία, δίπλα στην πατσαβούρα ταιριάζεις τέλεια».

- Η Ελισάβετ Μουτάφη περιχαρής μιλούσε στην κάμερα του Έψιλον για την θεατρική παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά και τον έρωτα που βιώνει με τον Μάνο Νίφλη, όμως την ώρα που μιλούσε, η κάμερα τσάκωσε τον Βασίλη Κούκουρα να κάνει έντονες χειρονομίες και να είναι εκνευρισμένος!

- Ο Νίκος Καρβέλας και το Epsilon διέκοψαν την συνεργασία τους μετά τον έντονο διαπληκτισμό του κριτή και μουσικοσυνθέτη με τον Μένιο Φουρθιώτη κατά την διάρκεια του live του Star Academy.

-Ποιος θα ξεχάσει τον καυγά του Στέλιου Χανταμπάκη με τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο survivor; Όλα ξεκίνησαν από τα αποθέματα φαγητού και την ψηφοφορία που έγινε για το αν θα έτρωγαν ή όχι πριν το αγώνισμα για την ασυλία.

Κάποιοι ήθελαν να φάνε και κάποιοι άλλοι όχι. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε ζητήσει από τον Στέλιο Χανταμπάκη να μην μιλήσουν την ώρα του φαγητού και να λύσουν το όποιο πρόβλημα έχουν μετά το φαγητό. Ο Στέλιος Χανταμπάκης δεν σταμάτησε να μιλάει με αποτέλεσμα ο Γιώργος Αγγελόπουλος να φύγει επειδή ένιωσε ότι τον ειρωνεύεται για την προσευχή και επειδή είπε ότι το φαγητό είναι ιερό για εκείνον.
Ο Γιώργος πήγε να λύσει την παρεξήγηση, η συζήτηση φούντωσε για τα καλά με αποτέλεσμα ο Στέλιος Χανταμπάκης να τα πάρει. Οι δυο παίκτες τσακώθηκαν άγρια μέσα στο ριάλιτι και δεν τα ξαναβρήκαν. Βέβαια δεν ήταν ο μόνος τσακωμός παικτών μέσα στο εν λόγω ριάλιτι.

- Και στο Nomads δεν έλειψαν οι καυγάδες. Ποιος δε θυμάται το ξεκατίνιασμα ανάμεσα στην Μαντώ Γαστεράτου και τον Γιώργο Μαυρίδη. Βέβαια, ο Γιώργος τσακώθηκε με αρκετούς από την ομάδα της Φωτιάς και κατά την ένωση των ομάδων ο Κωνσταντίνος Οροκλός είχε πει ότι του δίνει το όσκαρ μιας και “είναι καλός στο θέατρο”!

-Αλλά καυγάς θα ξεσπάσει στο Nomads και ανάμεσα στον ήρεμο, Νίκο Αναδιώτη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

-Στο survival secret παραλίγο να πιαστεί στα χέρια πιάστηκε ο Γιάννης Αιβάζης με τον Αιμίλιο Σακκελαρίδη.

Μια πρόταση του Αιμίλιου ήταν ικανή να πυροδοτήσει τον Γιάννη Αϊβάζη ο οποίος του είπε ότι «εγώ ότι έχω να πω το λέω μέσα στο στίβο», για να λάβει την απάντηση: «Μη μου μιλάς καθόλου απέξω όμως...». Εκεί, η κατάσταση βρέθηκε εκτός ελέγχου με τον Αϊβάζη να χρησιμοποιεί εκφράσεις όπως: «Κατάλαβες; Τιποτένιε! Τι; Θα μας δείρεις ρε;».

Δυο ημέρες πριν από τον Δεκαπενταύγουστο η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, οι οποίοι βρίσκονταν στη Πάτμο με την παρέα τους και έκαναν κοινές αναρτήσεις στα social media, έριξαν πολύ άγριο καυγά, που είχε ως αποτέλεσμα η δημοσιογράφος να πει το «τέλος» και να διώξει τον ηθοποιό ένα μήνα πριν τον γάμο τους. Εκείνος πήρε άρον άρον το πλοίο την επόμενη ημέρα για Πειραιά, ενώ η πρώην αγαπημένη του παρέμεινε στο νησί της Αποκάλυψης με τους φίλους της.

-Ένταση είχαμε στο Πρωινό με τη δήλωση του Ηλία Μαμαλάκη για τους νεαρούληδες μάγειρες με τα τατουάζ, δηλαδή όταν έκανε σκληρή κριτική σε αυτούς που νομίζουν ότι με τατουάζ θα γίνουν μάγειρες.

-Πανικός είχε γίνει στο Πρωινό με την κόντρα Τατσόπουλου-Κονιόρδου, είχαν ακουστεί ατάκες on air και η Φαίη Σκορδά δεν ήξερε τι να κάνει!

-Ένταση είχε επικρατήσει στο Πρωινό για την κόντρα ΛΕΠA-Ζώζα Μεταξά. Ένα απόσπασμα από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου η καλεσμένη του Ζώζα Μεταξά μίλησε για τον Λευτέρη Πανταζή και αποκάλυψε πως δεν μιλούν πια! Και ενώ η ομάδα είπε «Τι ξεκατίνιασμα είναι αυτό;», βρέθηκαν να ξεκατινιάζονται οι ίδιοι

- Φυσικά, δε θα αφήναμε και την Ελένη Μενεγάκη, η οποία ουκ ολίγες φορές τα πήρε με την Ελιάνα Χρσυικοπούλου, μιας και έχουν αντίθετες γνώμες σε πολλά...

Μία εξ' αυτών θα σας αναφέρουμε όταν είχε αντίθετη γνώμη η Ελιάνα Χρυσικοπούλου από την Ελένη για τις αποκαλύψεις που έκανε ο γιος της Joan Collins στον νέο του βιβλίο για τη μητέρα του και εξέφρασε τα παράπονά του για εκείνη στα πενήντα του χρόνια. Η Ελένη έγινε έξω φρενών με τη γνώμη της συνεργάτιδάς της και της τα είπε ένα χεράκι στον αέρα της εκπομπής της.

- Ο Κώστας Τσουρός είχε στολίσει πολλές φορές την Μαρία Κορινθίου μέσα από την εκπομπή “Το πρωινό”, εκείνη πήγε στην εκπομπή και η κόντρα τους λύθηκε στον αέρα του πρωινού!

- Η Ελένη Μενεγάκη είχε κινηθεί νομικά κατά της Τάνιας Ιακωβίδου, μετά από απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς που είχε κάνει σχετικά με την απόφαση της παρουσιάστριας να απομακρύνει συνεργάτες της από την εκπομπή, και δικαιώθηκε.

- Μία κόντρα που δεν περιμέναμε ήταν αυτή του Κώστα Βουτσά με τον Ντίνο Καρύδη. Ο Κώστας Βουτσάς σε συνέντευξή του είχε πει μεταξύ άλλων για την Σμαράγδα Καρύδη: «Η Σμαράγδα Καρύδη έγινε πρωταγωνίστρια γιατί ο πατέρας της δεν ήταν πρωταγωνιστής, καλός ηθοποιός, αλλά ήταν δεύτερος και τρίτος, έτσι δεν είχε το «βάρος» του πατέρα της. Η Θεοδώρα μου στην Αθήνα έπαιξε, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα, δυσκολευόταν. Πήγε στην Ολλανδία, μαζί με τον άντρα της κι έκανε Αριστοφάνη, Αισχύλο γιατί δεν ξέρουν τον Βουτσά εκεί.». Ο Ντίνος Καρύδης ενοχλημένος από τις δηλώσεις του Κώστα Βουτσά του τα έχωσε, όπως ήταν λογικό όχι μία αλλά δυο φορές μέσα από τα social media για την εν λόγω δήλωση.

- Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης. Μια αδερφική φιλία που πλέον έχει γίνει άγρια κόντρα. Οι δυο παρουσιαστές γνώρισαν μεγάλη επιτυχία μέσα από την εκπομπή τους, το World Party. Ωστόσο κάτι συνέβη μεταξύ τους και οι δυο τους αρνούνται να αποκαλύψουν τον λόγο για τον οποίο… χάλασαν τις καρδιές τους.

-Η Ελένη Μενεγάκη και η Κατερίνα Καινούργιου εξαιτίας ενός δημοσιεύματος ήρθαν σε αντιπαράθεση. Η Ελένη την έσβησε και από το instagram και εκ τότε δεν την ξανακάλεσε στην εκπομπή της.

-Μία κόντρα άνευ προηγουμένου που παρατηρήσαμε ήταν αυτή του Χωμενίδη με την εκπομπή της Καινούργιου, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε στο facebook του: «Χαίρε, αγία ελαφρότης! Χαίρε εύκολο μελόδραμα! »
Ο Χρήστος Χωμενίδης βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου «Ας ζήσει και κανένας» της Κατίνας Δημητρίου Ψαριανού, όπου αναφέρεται στη ζωή μιας κοπέλας στον εμφύλιο. Μία ερώτηση δημοσιογράφου της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» τον εκνεύρισε. Η δημοσιογράφος ρώτησε: «Και σήμερα όμως ο κόσμος τρώει σκουπίδια. Πολύς κόσμος.» και στη συνέχεια έδωσαν και πήραν εκατέρωθεν οι δηλώσεις.

Ευχόμαστε την επόμενη χρονιά να μην μας απασχολήσουν τόσοι καυγάδες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved