Μαρία η άσχημη: Ο Αλέξης, κρυμμένος, παρακολουθεί τη Μαρία και τον Νικόλα
Media

Μαρία η άσχημη: Ο Αλέξης, κρυμμένος, παρακολουθεί τη Μαρία και τον Νικόλα

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μαρία η άσχημη, ο Οδυσσέας "τυχαίνει" να περάσει από το σπίτι της Μαρκέλλας και σε μια παρόρμηση της στιγμής την φιλά.

Η Καίτη, τελικά, αποφασίζει ότι η κατάλληλη νύφη για τον Χαρίλαο είναι η Αργυρώ κι αρχίζει τις προσεγγίσεις. Ο Δημήτρης, μετά από τον χωρισμό του από τη Μόνικα ψάχνει να βρει συντροφιά. Όμως η φήμη του προηγείται και έτσι του είναι πολύ πολύ δύσκολο. Η Μαρία, απογοητευμένη κι από τον Νικόλα, θέλει απεγνωσμένα να μοιραστεί τα προβλήματα της. Μήπως ήρθε η στιγμή της "καλής νεράιδας;"

Η Μαρία φεύγει με τον Νικόλα για να μιλήσουν ενώ η Λίλιαν, που τον περιμένει, συνοδεύεται από τον Δημήτρη σπίτι της. Για να τελειοποιήσει το συνοικέσιό της, η Καίτη καλεί για φαγητό τον Χαρίλαο και την Αργυρώ. Τελευταία στιγμή όμως, καλεί και την Ευλαμπία, που τυχαίνει να είναι παιδική φίλη της. Ο Αλέξης, κρυμμένος, παρακολουθεί τη Μαρία και τον Νικόλα. Το δείπνο στο σπίτι της Μαρίας αρχίζει με παρατράγουδα λόγω της κόντρας Αργυρώς και Ευλαμπίας. Τα πράγματα οξύνονται περισσότερο όταν η Ευλαμπία δείχνει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του Χαρίλαου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved