Insider: Όταν ο Τζελάλ δέχεται ένα απειλητικό μήνυμα, αναγκάζεται να…
Media

Insider: Όταν ο Τζελάλ δέχεται ένα απειλητικό μήνυμα, αναγκάζεται να…

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς insider, ο Κοκκινοτρίχης λέει στον Δικηγόρο ότι, εκτός απ’ τον Τζελάλ θα πρέπει να βγάλουν από τη μέση και τον Σαρπ, καθώς αυτός είναι υπεύθυνος για τον θάνατο του Ακίν. Το νέο αυτό συγκλονίζει τον Δικηγόρο.

Η Λεϊλά δεν προλαβαίνει να φύγει από το σπίτι αλλά καταφέρνει να ξεγελάσει τον Νταβούτ και να μην προδώσει την ταυτότητά της. Ο Μερτ συναντά τη Μελέκ και βρίσκεται σε δίλημμα, καθώς δεν ξέρει αν πρέπει να της πει την αλήθεια για τον πατέρα της. Ο Τζελάλ έχει στα χέρια του τον Δικηγόρο και τον πιέζει για να μάθει ποιος είναι το Αφεντικό, όμως εκείνος δεν αποκαλύπτει τίποτα. Όταν ο Τζελάλ δέχεται ένα απειλητικό μήνυμα, αναγκάζεται να τον αφήσει ελεύθερο.

Η κυρία Φουσούν δείχνει την ευγνωμοσύνη της στη Μελέκ, καλώντάς την σε δείπνο μαζί με τον Σαρπ, τον Μερτ και την Εϊλέμ. Ο Σαρπ ενημερώνει τον Δικηγόρο και τη Λεϊλά ότι μπαίνουν στην τελική ευθεία για την καταστροφή του Τζελάλ. Ο Δικηγόρος λέει στη Λεϊλά για την ανάμιξη του Σαρπ στον θάνατο του Ακίν και εκείνη εξοργίζεται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved