Μαρία η άσχημη: Ο Αλέξης πρέπει να πάει σπίτι της Μαρκέλλας
Media

Μαρία η άσχημη: Ο Αλέξης πρέπει να πάει σπίτι της Μαρκέλλας

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μαρία η άσχημη, ο Νικόλας, σεβόμενος την επιθυμία της Μαρίας να μην μιλήσει με τον Αλέξη, πιάνεται μαζί του στα χέρια!

Η Μαρία, για να συνεφέρει τον Αλέξη, του δίνει ένα πολύ γερό χαστούκι, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συναδέλφων της! Ο Αλέξης πρέπει να πάει σπίτι της Μαρκέλλας όπου τον περιμένει μαζί με τους γονείς του. Η Μόνικα πηγαίνει στο σπίτι του Σέργιου. Ο Δημήτρης πίνει μόνος του κι έπειτα από παρότρυνση του Λευτέρη καλεί τη Μόνικα στο κινητό της.

Ο Νικόλας, προσπαθώντας να εξηγήσει στη Λίλιαν τις μελανιές στο πρόσωπό του, του ξεφεύγει και της λέει για τον καυγά του με τον Αλέξη. Η Λίλιαν όμως, για άλλο καίγεται. Ο Σέργιος και η Μόνικα έρχονται πολύ κοντά και περνούν το βράδυ μαζί. Το πρωί το μόνο που συζητείται στην εταιρία είναι ο καυγάς του Νικόλα με τον Αλέξη και το χαστούκι της Μαρίας. Ο Αλέξης προσπαθεί να εξηγήσει στον έκπληκτο Δημήτρη την όλη κατάσταση. Η Ελεωνόρα καλεί ένα φημισμένο μέντιουμ στο σπίτι για να μάθει το μέλλον της και ανακαλύπτει άλλα πράγματα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved